Na nový díl The Elder Scrolls si počkáme, ale už se na něm pracuje
Novinka Na nový díl The Elder Scrolls si počkáme, ale už se na něm pracuje

Na nový díl The Elder Scrolls si počkáme, ale už se na něm pracuje

Jan Kalný

Jan Kalný

22

Mimo to Todd Howard pracuje na dalších dvou nových projektech. Ale kdo ví, co to je.

Reklama

The Elder Scrolls VI. Na tohle spousta fanoušků čeká. Poměrně donedávna pořád zůstala otázka, jestli se na hře skutečně pracuje, resp. jestli je hra v nějaké jiné fázi než „možná to někdy bude, nevíme”. A ano, je. Ale nečekejte, že se hra objeví už například příští rok. Na pokračování The Elder Scrolls si ještě dlouho počkáme.

„The Elder Scrolls 6 je jako slon v porcelánu. Vždycky jeho existence visí ve vzduchu kdykoliv o něčem mluvíme. Myslím, že teď je dobrá příležitost fanouškům říct - jo, jasně, že na tom pracujem...," prozradil Todd Howard v živém streamu z E3.

„Ale musím si dát pozor, co říkám, protože vydání hry je ve vzdálené budoucnosti. Mohl bych tu sedět a říct, jak na tom jsme a vy byste řekli 'to zní, jak kdybyste neměli ani engine. Tak jak dlouho to bude ještě trvat?'. TES 6 je něco, co bude trvat ještě dlouho. A to z toho důvodu, že máme pro hru velké plánu a také pracujeme na dvou nových projektech, které jsou zatím největší v historii našeho studia. O nich pravděpodobně uslyšíte ještě před novým TES."

„V našem týmu myslíme hodně do budoucna. Nejsme vývojáři, kteří vytváří a vydávají jednu hru za druhou. Chceme mít všechno promyšlené, a když se podíváme na tu hru, máme docela dobrý přehled o tom, co chceme udělat. Ale vyžaduje si to zkrátka čas a technologie, které prostě teď nemusíme nutně mít."

Když pak padla otázka, o čem jsou ty dva nové zmíněné projekty, Todd Howard se tomu samozřejmě vyhnul, ale naznačil jednu věc.

„Zatím o tom nechci nic říkat, ale lidé by si měli vzpomenout na časový rozestup oznámení a vydání Falloutu 4. Mám rád, když je krátký, takže o obou projektech něco povíme až... prostě až budeme mít o čem, zatím je to všechno v budoucnu."

Co na to říct, byla to dost vyčerpávající odpověď. Čekání na nový díl TES a případně oba neoznámené projekty by nám mohl zkrátit odhalená remasterovaná verze Skyrimu a fanouškovský remake Morrowindu - Skywind.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama