Nadějná hra z Orientu od tvůrců detektivky L.A. Noire zrušena
Whore of the Orient Novinka Nadějná hra z Orientu od tvůrců detektivky L.A. Noire zrušena

Nadějná hra z Orientu od tvůrců detektivky L.A. Noire zrušena

Michal Burian

Michal Burian

9

Team Bondi nedokázali dokončit ani Whore of the Orient.

Reklama

Studio Team Bondi se po povedené detektivce L.A. Noire pustilo do vývoje další hry, která měla pokračovat v nastoleném tempu. Bohužel už bez spolupráce s Rockstarem. Vedení, které dohlíželo na Grand Theft Auto, Red Dead Redemption nebo Max Payne 3, došla při problematickém vývoji L.A. Noire trpělivost a se studiem Team Bondi krátce po dokončení detektivky rozvázal Rockstar spolupráci. Whore of the Orient, nový projekt Team Bondi, tak vznikal na jejich vlastní pěst, což se ukázalo jako špatný krok. Australské studio se rychle dostalo na své dno, z kterého se ho pokusila vytáhnout filmová a televizní společnost Kennedy Miller Mitchell, ale nepodařilo se.

Studio Team Bondi tak bylo zavřeno a nadějný projekt Whore of the Orient pohřben. Podobně jako u L.A. Noire, ani v případě Whore of the Orient nedokázal tým dokončit hru. Kdyby nebylo Rockstaru, tak by ani detektivka L.A. Noire zřejmě nikdy nespatřila světlo světa. Vyprávět o tom může Sony, která původně L.A. Noire financovala, ale když viděla práci Team Bondi, tak po dvou letech dala od hry ruce pryč.

Hra Whore of the Orient se měla podobat L.A. Noire, s tím rozdílem, že by se odehrávala v otevřeném světě zasazeném do Šanghaje roku 1939, kde jsme si měli užít veškerou prohnilost a špínu tehdejšího východního světa, což s sebou nese i vliv západních mocností a komunismu, jenž se bije se snahou o čínské vlastenectví. Dostat jsme měli rozhlehlé město s úzkými uličkami pro strealth a spoustu přestřelek.

I kdyby se někdo rozhodl Whore of the Orient odkoupit, měl by s vývojem spoustu práce. Technologie jsou již dosti zestárlé a grafika by neodpovídala dnešním standardů. Hrozil by tak další Duke Nukem Forever.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama