Pro Zaklínače 2 vzniká zajímavý mod Farewell of The White Wolf
Novinka Pro Zaklínače 2 vzniká zajímavý mod Farewell of The White Wolf

Pro Zaklínače 2 vzniká zajímavý mod Farewell of The White Wolf

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

REDkit pro Zaklínače 2 stále přináší své ovoce. Tentokrát jde o masivní modifikaci, která má sloužit jako epilog celé ságy, v němž dojde na svatbu Geralta a Yennefer.

Reklama

Česká fanstránka Zaklínače na Facebooku upozornila na vznik zajímavého modu pro Zaklínače 2, který nese název Farewell of The White Wolf. Projekt vzniká díky sadě modovacích nástrojů REDkit a má fungovat jako definitivní epilog celé Geraltovy ságy. Samozřejmě tak, jak si ho vysnila skupina čtyř autorů.

Těšit se můžeme na svatbu Geralta a Yennefer z Vengerbergu, stejně jako na nový příběh, návštěvu některých známých nebo na trochu té romantiky. To všechno v rozsahu tří dnů a v prostředí Kaer Morhen, které soudě dle screenshotů vychází ze Zaklínače 3.

Jak se zdá, mohlo by jít o něco podobného fanouškovskému addonu k prvnímu dílu, který pro změnu ukázal svatbu Geralta a Triss. Ten byl časem oficiálně přidán do hry jako součást patche 1.5. Je také možné, že se tvůrci alespoň částečně nechali inspirovat jednou z povídek od Andrzeje Sapkowského, kterou najdete v knize Meč osudu.

Pokud vše půjde podle plánů autorů, k vydání modu by mělo dojít do konce letošního roku.

Ptáte se, proč Farewell of The White Wolf vzniká v Zaklínači 2 a ne v Zaklínači 3? To už je jiný příběh. Který je vlastně dost jednoduchý. Zaklínač 3 by samozřejmě na něco takového byl ideální, ale jeho velmi prosté modovací nástroje, ModKit, jednoduše neumožňují vytvoření projektu v takovém rozsahu.

Oproti tomu REDkit pro Zaklínače 2 je na něco takového jako stvořený, jen museli tvůrci převzít či předělat některé prvky, postavy a objekty ze třetího dílu. Stále platí, že pro Zaklínače 3 nebylo nic na způsob REDkitu oznámeno a možná na pořádné modovací nástroje hry ani nikdy nedojde. Už teď je na ně celkem pozdě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama