Scénáristka Tomb Raider nebude pracovat na dalších dílech
Rise of the Tomb Raider Novinka Scénáristka Tomb Raider nebude pracovat na dalších dílech

Scénáristka Tomb Raider nebude pracovat na dalších dílech

Michal Burian

Michal Burian

5

Rhianna Pratchett opustila Crystal Dynamics, těší se na nové dobrodružství, které nebude mít nic společného se sérií Tomb Raider.

Reklama

Napsala scénář pro restart série Tomb Raider z roku 2013 a následně pracovala i na Rise of the Tomb Raider z roku 2015. V dalších dílech už ale její práci neuvidíme. Rhianna Pratchett se rozloučila se studiem Crystal Dynamics a těší se na nové dobrodružství, které nebude mít nic společného se sérií Tomb Raider.

V současné době nevíme, v jaké fázi vývoje je další díl. Je více než pravděpodobné, že i na něm se Rhianna Pratchett podílela. Přece jen, Rise of the Tomb Raider vyšel v roce 2015 a vývojáři jen tak neseděli na prdeli. Jistojistě pracují na dalším Tomb Raider, podle spekulací by se měl jmenovat Shadow of the Tomb Raider.

Celý tým Crystal Dynamics poděkoval scénáristce za její přínos a popřál ji hodně štěstí v jejím dalším dobrodružství. Sama Pratchettová se rozloučila na Twitteru.

„Sbalila jsme si svou horolezeckou sekeru, k tomu trochu srny, která se válela na silnici, a rozloučila jsem se s Larou. Směřuji kupředu k novému dobrodružství. Děkuji týmu Crystal Dynamics za jejich obětavost. Jsem ráda, že jsme udělali pár dobrých věcí. Také bych chtěla poděkovat skvělé fanouškovské komunitě Tomb Raider. Jste ti nejlepší na světě.“

Rhianna Pratchett se předtím podílela na scénáři her jako Mirror's Edge, Overlord a Heavenly Sword. Kam zamíří její další kroky, to se teprve dozvíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama