Rocket League míří na Nintendo Switch
Rocket League Novinka Rocket League míří na Nintendo Switch

Rocket League míří na Nintendo Switch

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Verze pro Switch zahrnuje online a lokální multiplayer, exkluzivní auta a kosmetické předměty nebo možnost hrát s hráči na PC a Xboxu One.

Reklama

Portfolio her třetích stran pro Nintendo Switch bude ke konci letošního roku rozšířeno o oblíbenou multiplayerovou hru Rocket League, která nadmíru zábavnou formou kombinuje fotbal a rychlá auta. Verze pro Switch nabídne stejné herní prvky, obsah a aktualizace jako Rocket League pro PC, PS4 a Xbox One a přihodí i něco navíc. Konkrétně exkluzivní auta, která budou odhalena později, a různé kosmetické předměty, třeba čepice Maria a Luigiho.

Rocket League podporuje všechny herní režimy Nintenda Switch a zahrnuje online i lokální multiplayer. Podobně jako na ostatních platformách podporuje multiplayer až 8 hráčů a dobrá zpráva je, že nebude chybět ani cross-platform hraní, díky němuž se mohou majitelé Switche během online zápasů střetnout s hráči na PC a Xboxu One.

Bližší informace o Rocket League pro Switch budou oznámeny později, tedy až se přiblíží datum vydání. K dispozici je také trailer, v němž nechybí ukázka Mariovy čepice, samozřejmě řádně ozvučená.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama