23 minut dlouhý lov z Monster Hunter: World
Monster Hunter: World Novinka 23 minut dlouhý lov z Monster Hunter: World

23 minut dlouhý lov z Monster Hunter: World

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Koukněte se, jak jde ve svěžím lese Ancient Forest porazit obrovské nové monstrum Anjanath.

Reklama

Capcom vydal nové video, kterým jistě potěší všechny fanoušky série Monster Hunter a potažmo i hráče, kteří se těší, až tato série zase zavítá na jinou platformu než Nintendo. Nové 23 minut dlouhé gameplay video z chystané hry Monster Hunter: World se jmenuje Ancient Forest Hunt.

Z ukázky si můžeme udělat představu o tom, jak bude vypadat průběh jednoho z úkolů, při kterém musíte ve svěžím, listnatém lese Ancient Forest porazit nové obrovské monstrum jménem Anjanath.

V Monster Hunter: World budete fungovat jako lovec, který v živém ekosystému plném dravců (a kořistí) loví a zabíjí monstra. Hráči mohou v boji používat i další pomůcky jako je třeba kluzák nebo Scoutfly. Použitím těchto předmětů a dovedností mohou lovci přitahovat příšery třeba do připravených pastí. Na zabití Anjanatha si budete muset vybrat ze 14 různých tříd zbraní a při lovu strategicky uvažovat, co mu způsobuje největší újmu. A nezapomeňte si zabalit maskovací oblek!

Monster Hunter: World vyjde po celém světě pro PlayStation 4 a Xbox One počátkem roku 2018. PC verze bude k mání o něco později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama