S pokračováním The Wolf Among Us a Tales from the Borderlands zatím nepočítejte
The Wolf Among Us Novinka S pokračováním The Wolf Among Us a Tales from the Borderlands zatím nepočítejte

S pokračováním The Wolf Among Us a Tales from the Borderlands zatím nepočítejte

Martin Cvrček

Martin Cvrček

13

K oběma sériím by se tvůrci z Telltale Games dříve či později rádi vrátili, ale v dohledné době na ně zjevně nedojde.

Reklama

Včerejší oznámení, že Telltale Games odhalí na letošním Comic-Conu v San Diegu něco nového, vzbudilo nejedno pozdvižení. Zvlášť poté, co zprávu na Twitteru retweetnul Adam Harrington, dabér hlavního hrdiny Bigbyho z The Wolf Among Us. Ihned se začaly množit názory, že nás konečně čeká odhalení druhé série, na níž fanoušci čekají už řadu let. Ale tak to očividně nebude.

Spekulace smetl ze stolu Job J. Stauffer z Telltale Games, který na Twitteru uvedl, že se obává, že lidé směřují své naděje špatným směrem. Retweet podle všeho nic neznamená, přičemž sám Stauffer poukazuje na to, že Harrington dabuje i Groota v aktuálně rozpracované sérii Guardians of the Galaxy. A nejen jeho. Lze ho zaslechnout i v The Walking Dead, Minecraft: Story Mode nebo Tales from the Borderlands.

Řeči o špatném směřování nadějí jasně hovoří o tom, že na druhou sérii The Wolf Among Us ještě nedojde. Stauffer ale dodává, že by vývojáři vraždili za možnost vrátit se do Bigbyho světa a že si jsou vědomi toho, jak fanoušci o pokračování žadoní. Takže všechny naděje ještě nejsou zadupané do země, jen to chce dál čekat a doufat.

Něco podobného platí i o druhé sérii Tales from the Borderlands. Konec první série k pokračování přímo vybízí a nedávno jsme o něm slyšeli díky úniku dat z dotazníku Telltale Games, nicméně Stauffer v jiném tweetu uvádí, že další přírůstek do příběhu světa Borderlands bude ten od Gearboxu. Určitě má na mysli Borderlands 3, na němž se momentálně pracuje.

Opět se ale dočteme, že vývojáři tuhle sérii milují. Aby také ne, když jde o jeden z jejich nejlépe hodnocených počinů. Z těchto slov se snad dá usuzovat, že i v tomto případě není vznik pokračování vyloučený, ale vývoj Borderlands 3 má zjevně přednost.

Zbývá tedy otázka, co Telltale Games na Comic-Conu odhalí, když je další The Wolf Among Us a Tales from the Borderlands věcí budoucnosti, a to ještě kdo ví jestli. Samozřejmě se nabízí bližší pohled na další epizody druhé série Minecraft: Story Mode a Guardians of the Galaxy. V úvahu připadá i možné pokračování Batmana, o němž jsme vás dnes informovali. To zatím nikdo nevyloučil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama