Ve třech DLC pro Wolfenstein 2: The New Colossus se ujmeme různých postav v boji proti nacistům
Novinka Ve třech DLC pro Wolfenstein 2: The New Colossus se ujmeme různých postav v boji proti nacistům

Ve třech DLC pro Wolfenstein 2: The New Colossus se ujmeme různých postav v boji proti nacistům

Martin Cvrček

Martin Cvrček

23

Nedávno oznámený Season Pass zahrne trojici singleplayerových přídavků, které budou vyprávět příběhy mimo hlavní dějovou linii BJ Blazkowicze.

Reklama

Už od odhalení očekávané střílečky Wolfenstein 2: The New Colossus víme, že hru doprovodí Season Pass. Dosud jsme však nevěděli, co přesně zahrne. Další dobrodružství BJ Blazkowicze? Nějaký multiplayerový přídavek? Nebo snad hraní za odlišné postavy? Nyní už máme jasno, správně je možnost C.

Season Pass stojí 24,99 amerických dolarů a zahrnuje trojici singleplayerových přídavků, v nichž se ujmeme různých postav v jejich boji proti náckům. V DLC The Adventures of Gunslinger Joe hraje hlavní roli bývalý hráč amerického fotbal Joseph Stallion (podoba se jménem Josefa Stalina je zajisté čistě náhodná), který likviduje nacisty nejdřív v ruinách Chicaga a později dokonce ve vesmíru.

Přídavek The Diaries of Agent Silent Death se pro změnu zaměří na bývalou vražedkyni a agentku OSS Jessicu Valiant, s níž budeme moci infiltrovat nacistický bunkr v Kalifornii a odhalit tajemství operace San Andreas.

Obsah Season Passu uzavírá DLC The Amazing Deeds of Captain Wilkins, pro změnu zaměřený na kapitána Geralda Wilkinse, proslulého hrdinu americké armády. S ním se vydáme na Aljašku, kterou samozřejmě také ovládají nacisté, abychom zastavili operaci Black Sun.

Všechny tři postavy se podobně jako BJ Blazkowicz snaží osvobodit Ameriku od nacistů. Zatím není jasné, jestli se objeví v základní hře, ale určitě se s nimi setkáme v prequelové misi Episode Zero, která bude zdarma k dispozici majitelům Season Passu a těm, kteří si předobjednají základní Wolfenstein 2: The New Colossus. Tato mise slibuje unikátní schopnosti a arzenál zbraní.

Jak informuje server Polygon, všechny tři DLC bude možné zakoupit i samostatně. V tuto chvíli však nevíme, kolik budou jednotlivé přídavky stát nebo kdy se jich vlastně dočkáme.

Na internetu se navíc začínají množit záběry z prvních hodin hraní hry, kterou si mohli vyzkoušet zástupci vybraných zahraničních médií. Záběry však mohou ukázat až příliš, proto jsme je ukryli do spoileru, na nějž klikejte na vlastní nebezpečí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama