3. října vyjde Dragon’s Dogma: Dark Arisen pro PS4 a Xbox One
Dragon's Dogma: Dark Arisen Novinka 3. října vyjde Dragon’s Dogma: Dark Arisen pro PS4 a Xbox One

3. října vyjde Dragon’s Dogma: Dark Arisen pro PS4 a Xbox One

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

8

Capcom u příležitosti oznámení vydal nový trailer a screenshoty

Reklama

Capcom hodlá své RPG Dragon's Dogma: Dark Arisen představit ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One už 3. října. Hra vyjde současně v Severní Americe i v Evropě. V Japonsku budou verze pro PlayStation 4 a Xbox One vydány společně s PC verzí, která je na západě v prodeji již delší dobu.

Dragon’s Dogma: Dark Arisen sází na monumentální zážitek, ve kterém kombinuje vzrušující boj s volným průzkumem a rozhovory, odehrávající se v bohatém a detailním světě. Vybrat si můžete mezi devíti různými třídami a následně se vydat spolu se třemi společníky zvanými Pawns (pěšáci), řízenými umělou inteligencí, na vlastní dobrodružství. Tito vaši spojenci bojují nezávisle na vás, také se nezávisle na vaší postavě dále vyvíjí a mohou být on-line sdíleni nebo zapůjčeni výměnou za poklad, tipy a další důležité věci.

PS4 a Xbox One verze obsahuje původní Dragon’s Dogma spolu s veškerým doplňujícím obsahem expanze Dark Arisen, včetně oblasti Bitterblack Isle, plné nových nepřátel a úkolů. Abyste je zvládli, přináší také nové zbraně a zbroj.

Capcom v tiskové zprávě uvádí, že jde o aktualizované verze s vylepšeným vizuálem. Pokud to je pravda, tak je to velké plus. Na PC totiž nešlo o zrovna nejkrásnější a nejpropracovanější RPG, což byla velká škoda.

Popisek rozšíření: „Jen kousek od pevniny Gransys je prokletý Bitterblack Isle, kde se pustíte do nového dobrodružství, abyste odhalili celou podzemní říši. Pokud již máte původní Dragon's Dogma, můžete exportovat svoje postavy a všechny uložené pozice a pokračovat tak v cestě za dobrodružstvím. Můžete tak získat zcela nové schopnosti a vylepšení, stejně jako nové zbraně a brnění. Stejně tak předchozí majitelé získají 100 tisíc rift krystalů, Gransys armour pack se šesti novými kostýmy a neomezeně ferrystounů.“

My jsme Dragon's Dogma: Dark Arisen recenzovali s příchodem na počítače. Ondra Zeman udělil 7/10 a do verdiktu napsal: Dragon's Dogma: Dark Arisen je jako komplet celkem vydařené RPG. Pokud hledáte kvalitní soubojový systém spojený s propracovaným vývojem postav, je to kousek určený právě pro vás. Jestli patříte mezi milovníky krásné grafiky a životem pulzujícího světa, měli byste se poohlédnout jinde. To co hledáte, v tomto titulu rozhodně nenajdete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama