Monster Hunter: World ve dvou nových trailerech a sadě screenshotů
Monster Hunter: World Novinka Monster Hunter: World ve dvou nových trailerech a sadě screenshotů

Monster Hunter: World ve dvou nových trailerech a sadě screenshotů

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Hratelnou verzi si budete moci vyzkoušet příští týden na Gamescomu.

Reklama

Pevně doufám, že už jste všichni vyzkoušeli demo hry Monster Hunter Stories, ale dnes se podíváme na něco jiného. Capcom totiž vydal dva nové trailery a soubor screenshotů ze hry Monster Hunter: World. Videa nesou název Wildspire Waste a "herní cyklus".

Wildspire Waste je vlastně jméno nové oblasti, která je popisována jako "obrovská suchá země, s lokálními bažinami". Tuto oblast Nového světa obývají tvorové, kteří se silně adaptovali na nehostinné prostředí s cílem přežít. V traileru můžete vidět větší množství monster, na které narazíte při plnění vašich monster questů. Jedním z nich je třeba ptačí stvoření Kulu-Ya-Ku, které je často viděno, jak krade ostatním tvorům vejce. Setkáte se i s oblíbeným obřím Barrothem, který se zde vrací z předchozích dílů série Monster Hunter. Ten si své teritorium značí blátem a často ho můžete vidět, jak hledá svou oblíbenou pochoutku, mravence.

Druhé video se v originále jmenuje Game Cycle, což je něco jako herní cyklus a ukáže nám, jak bude hra v principu fungovat. Jde o čtyři hlavní kroky. Prvním krokem je přijmutí úkolu, druhým je ulovení monstra. Třetím krokem je shromáždění materiálů z monstra a čtvrtým vylepšení své výbavy.

Monster Hunter: World bude pro zájemce prezentováno příští týden na stánku Sony Interactive Entertainment na Gamescomu (od 22. do 26. srpna) a pak také na PAX West (od 1. do 4. září) a nakonec na Tokyo Game Show (od 21. do 24. září).

Monster Hunter: World vychází celosvětově pro PlayStation 4 a Xbox One počátkem roku 2018. Vydání na PC bude následovat někdy později a zajímavé je, že v Japonsku se počítá pouze s PlayStation 4 verzí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama