Rising Storm 2: Vietnam rozšíří australské a novozélandské jednotky
Rising Storm 2: Vietnam Novinka Rising Storm 2: Vietnam rozšíří australské a novozélandské jednotky

Rising Storm 2: Vietnam rozšíří australské a novozélandské jednotky

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Součástí chystané aktualizace jsou také nové mapy, zbraně nebo další vrtulník.

Reklama

Tvůrci povedené multiplayerové střílečky Rising Storm 2: Vietnam (recenze) na akci PAX West odhalili novou obsahovou aktualizaci hry, která nese pracovní označení ANZAC. A jak už jste se nejspíš dozvěděli díky nadpisu této novinky, zaměří se na novozélandské a australské jednotky, které budou ve Vietnamu bojovat po boku amerických vojáků a mariňáků.

S odhalením aktualizace přispěchal server PC Gamer, který uvádí, že australské a novozélandské jednotky budou disponovat vlastním dabingem, předměty pro vizuální úpravu vojáků i uniformami. Počítá se i s novou možností komandéra, bombovým náletem zvaným Canberra.

Aktualizace ANZAC nabídne také několik nových zbraní, konkrétně L1A1 SLR, L2A1 AR, Owen SMG, F1 SMG a Browning Hi-Power. Příznivci létání se pak mohou těšit na nový vrtulník přezdívaný Bushranger.

V nedávno vydaném souhrnu otázek a odpovědí vývojáři z TripWire Interactive a Antimatter Games prohlašovali, že jejich prioritou jsou momentálně nové mapy. Proto by nás nemělo příliš překvapovat, že díky ANZAC updatu bude Rising Storm 2: Vietnam obohacen o tři nové mapy, konkrétně o Long Tan, Rung Sac a ANZAC, což je podle všeho také jen pracovní název. Tvůrci přitom usilují o to, aby všechny tři podporovaly módy Territories a Supremacy.

Konkrétní datum vydání zatím neznáme, aktualizace by ale měla být dokončena zhruba za dva až tři měsíce. Tudíž bychom se jí měli dočkat ještě před koncem letošního roku.

Screenshoty

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama