Novinky z Nintendo Directu na jednom místě
Novinka Novinky z Nintendo Directu na jednom místě

Novinky z Nintendo Directu na jednom místě

Michal Burian

Michal Burian

2

Xenoblade Chronicles 2, Arms, Super Mario Odyssey, nové RPG, Mario Party: The Top 100, FIFA 18 a další.

Reklama

Společnost Nintendo včera večer uspořádala svůj další Direct, kde prezentovala připravované tituly pro Switch a 3DS. Dnes dopoledne jsme vás již informovali o nečekaném oznámení Bethesdy, že na Switch vyjde Wolfenstein 2: The New Colossus a Doom. Pojďme se podívat na další novinky.

Datum vydání Xenoblade Chronicles 2

Xenoblade Chronicles 2, pokračování epického RPG z roku 2010, vyjde 1. prosince letošního roku na Switch.

Xenoblade Chronicles 2 je nástupce skvělého RPG, které láká na rozsáhlé dobrodružství a možnost si spoustu věcí přizpůsobit, včetně pohlaví a vzhledu hlavního hrdiny. Ten bude hledat Elysium. Jeho cesta jej ale zavede na zcela nový svět.

Hlavním režisérem hry je Tetsuya Takahashi z Monolith Software Inc., který má za sebou práci i na Xenoblade Chronicles a Xenoblade Chronicles X. Na designu postav pracuje Masatsugu Saito a na hudbě se podílí Yasunori Mitsuda, ACE (Tomori Kudo, ChiCO), Kenji Hiramatsu a Manami Kiyota.

Novinky do Arms

Povedená bojovka Arms se dnes dočká novinek, konkrétně nového hrdiny, nové mapy a možnosti přizpůsobit si ovládání. Nová postava se jmenuje Lola Pop.

Super Mario Odyssey v novém traileru

Přehlídka toho, co můžete od nového dobrodružství na Switchi čekat. Krom hratelnosti uvidíte i jednotlivé světy, které v Super Mario Odyssey postupně navštívíte, včetně několika nových. Zároveň byl představen bundl Switche s hrou.

Nové RPG od tvůrců Bravely Default

Součástí Nintendo Directu bylo i tajemné nové RPG dobrodružství od Square Enix a tvůrců Bravely Default. Jeho pracovní název je Project Octopath Traveler a láká na dobrodružství, kde si vyberete jednu z osmi odlišných postav.

Project Octopath Traveler má na Nintendo Switch vyjít v roce 2018.

Představení hry Mario Party: The Top 100

Mario Party: The Top 100 je speciální titul určen pro Nintendo 3DS. Jak název napovídá, hra zahrne sto různých mini-her ze všech Mario Party dílů. Hra podporuje lokální hraní pro čtyři majitele 3DS, zajímavé je, že zatím nebyl zmíněn online multiplayer.

Mario Party: The Top 100 vyjde 10. listopadu na 3DS.

Dragon Quest Builders pro Nintendo Switch

Společnost Square Enix na Nintendo Directu prozradila, že pro Switch chystá Dragon Quest Builders. I vlastníci Switche si tak budou moci postavit své království a seznámit se s různými postavami. Přesné datum vydání v současné době neznáme.

FIFA 18 na Switch společně s dalšími verzemi

Formální potvrzení, EA potvrdili, že Switch verze fotbalu FIFA 18 vyjde 29. září, tedy ve stejný den, co se začnou prodávat všechny ostatní verze. Na Switchi budete moci hrát FIFU 18 v doku, případně v handheld módu. V prvním případě dosáhnete rozlišení 1080p, v tom druhém 720p.

Další nové trailery

Na Nintendo Directu byly prezentovány ještě nové trailery z her Pokémon Ultra Sun & Pokémon Ultra Moon, Kirby: Battle Royale, Snipperclips Plus: Cut It Out Together! a Fire Emblem Warriors.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama