Obrázky z Wolfenstein 2: The New Colossus a DOOM VFR
Novinka Obrázky z Wolfenstein 2: The New Colossus a DOOM VFR

Obrázky z Wolfenstein 2: The New Colossus a DOOM VFR

Michal Burian

Michal Burian

1

Nacisté v ikonických lokacích a návštěva UAC zařízení na Marsu a samotného pekla.

Reklama

Bethesda zveřejnila nové screenshoty z připravovaných stříleček Wolfenstein II: The New Colossus a DOOM VFR. Obě hry pohání technologie id Tech 6 Engine a vyjdou v letošním roce.

Wolfenstein II: The New Colossus (PC, PlayStation 4 a Xbox One) dějově přímo navazuje na The New Order z roku 2014. Notorický likvidátor nacistů BJ Blazkowicz přežil souboj s generálem Deathsheadem a probouzí se v roce 1961, aby zjistil, že jeho milovaná Anya čeká dvojčata. A tak opět začíná akční old-school nářez, jak ho máme nejraději - tentokrát ale v Severní Americe. S nacisty budeme bojovat v ikonických lokacích jako je Roswell, Nové Mexiko, New Orleans nebo Manhattan.

Doom VFR (HTC Vive a PlayStation VR) není portem minulého Dooma, ale speciálním projektem pro virtuální realitu. Samozřejmě nás čeká likvidace démonů a interakce s prostředím typická pro virtuální realitu, ale třeba pohyb je tradičně omezen a spoléhá se na jakési teleportování do vámi určeného bodu.

V našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk můžete Wolfenstein 2: The New Colossus předobjednat v Return to Amerika edici, která zahrnuje nejen hru, ale také 48stránkový TV program, pouzdro na kartu a mini-DLC, v němž si zahrajete za protagonisty tří chystaných placených přídavků. Jako bonus dostanete steelbook a podtácky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama