DLC The Freedom Chronicles: Episode Zero pro Wolfensteina 2 bude hratelné od 7. listopadu
Novinka DLC The Freedom Chronicles: Episode Zero pro Wolfensteina 2 bude hratelné od 7. listopadu

DLC The Freedom Chronicles: Episode Zero pro Wolfensteina 2 bude hratelné od 7. listopadu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Pro ty, kteří si hru předobjednali nebo si pořídí Season Pass, bude zdarma. Hra se navíc časem dočká nových Challenge misí a dalších novinek.

Reklama

V redakci už sice nového Wolfensteina hrajeme, ale běžní smrtelníci (a někteří redaktoři) musí čekat až na tento pátek, kdy Wolfenstein 2: The New Colossus oficiálně vychází. Právě kvůli nim Bethesda zveřejnila nový text, který obsahuje ty nejdůležitější informace spojené s vydáním hry.

Díky tomu víme, že Wolfenstein 2: The New Colossus bude na všech třech platformách hratelný od půlnoci místního času, přičemž dojde i na Day One patch, který bude mít zhruba 5 GB. Na konzoli PS4 Pro přitom hra poběží v rozlišení 1440p a při 60fps. Počítá se i s podporou Xboxu One X, ale ta bude k dispozici až s ohledem na vydání samotné konzole.

Už nějakou dobu také víme, že když si hru předobjednáte ve vybraných obchodech nebo v časově omezené edici Welcome to Amerika, dostanete zdarma předobjednávkový bonus v podobě přídavku The Freedom Chronicles: Episode Zero. V něm se poprvé ujmete postav Josepha Stalliona, Jessicy Valiant a Geralda Wilkinse, na něž se časem zaměří trojice placených příběhových DLC.

Přídavek si sice budete moci aktivovat, jakmile druhý Wolfenstein vyjde, ale hratelný bude až od 7. listopadu. Zatím bohužel není jasné, zda a za jakých podmínek bude toto podle všeho drobné DLC dostupné pro ostatní. Zdarma ho ale dostanou i ti, kteří si pořídí zatím nedostupný Season Pass.

Všichni majitelé hry by se pak časem měli dočkat různých vylepšení a nových prvků. Kromě zmíněné podpory Xboxu One X jde třeba o nové Challenge mise. V MachineGames tedy očividně připravují nějaké ty výzvy.

Wolfenstein 2: The New Colossus předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk. Jako bonus dostanete steelbook a tematické podtácky. Edice Welcome to Amerika, jejíž součástí je i DLC The Freedom Chronicles: Episode Zero, byla bohužel rozebrána už v předprodeji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama