Blizzard oslaví 20. výročí StarCraftu obsahem pro všechny jeho současné tituly
Diablo 3 Novinka Blizzard oslaví 20. výročí StarCraftu obsahem pro všechny jeho současné tituly

Blizzard oslaví 20. výročí StarCraftu obsahem pro všechny jeho současné tituly

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Když se včas přihlásíte do Overwatch, Diabla 3, World of Warcraft a dalších her, získáte různé bonusy s motivy StarCraftu.

Reklama

Série StarCraft letos slaví 20. narozeniny a jak je v případě Blizzardu zvykem, z této skutečnosti budou těžit všechny jeho současné tituly. Každý z nich se totiž dočká nějakého nového obsahu nebo akce právě s motivy série StarCraft.

Jednu z nejzajímavějších věcí nepochybně nabízí Overwatch. Když se do něj přihlásíte mezi 6. březnem a 3. dubnem, získáte skin pro Widowmaker, který je inspirovaný postavou Sarah Kerriganové. Špatně na tom není ani Diablo 3, v němž po přihlášení kdykoliv po 6. březnu obdržíte mazlíčka Dominion’s Revenge. Ten pro změnu vypadá jako loď Battlecruiser.

V Heroes of the Storm se stačí přihlásit mezi 27. březnem a 7. dubnem a dostanete výroční portréty s motivy ras Protossů, Terranů a Zergů. V případě Hearthstone zase stačí zahrát si mezi 21. a 25. březnem Tavern Brawl inspirovanou StarCraftem, za což budete odměněni třemi balíčky karet z expanze Kobolds & Catacombs.

Oslavy 20. výročí StarCraftu se samozřejmě dotknou i World of Warcraft. Když v něm v období od 31. března do 6. dubna zasalutujete jednomu z tematických mazlíčků (petů), mezi něž patří Zergling, Grunty, Mini Thor, Baneling a Zeradar, získáte “Salute to StarCraft” Feat of Strength. Zbývá samotná série, které se oslavy týkají. Ve StarCraft Remastered na vás bude po přihlášení po 6. březnu čekat skin uživatelského rozhraní s motivy 20. výročí. V případě StarCraftu 2 se akce také váže na přihlášení v období po 6. březnu, tentokrát ale získáte skin uživatelského rozhraní pro každou hratelnou rasu. Když navíc hru zapnete mezi 6. březnem a 3. dubnem, obdržíte navíc tematický potrtét a obrázek (decal).

Na ukázku věcí s tématikou StarCraftu, které lze obdržet v jednotlivých hrách od Blizzardu, se můžete podívat na příslušné webové stránce. K dispozici je také tematické video, přičemž 31. března dojde na vydání dalšího oslavného videa. O den dřív se budete moci podívat i na speciální oslavný stream na Twitchi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama