Sekiro: Shadows Die Twice s herní dobou podobnou Dark Souls 3 a Bloodborne
Sekiro: Shadows Die Twice Novinka Sekiro: Shadows Die Twice s herní dobou podobnou Dark Souls 3 a Bloodborne

Sekiro: Shadows Die Twice s herní dobou podobnou Dark Souls 3 a Bloodborne

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Očekávejte kolem 30 hodin na příběh. Dohrání celé hry ale může zabrat mnohem, mnohem víc.

Reklama

Po celém světě se najde spousta hráčů, kteří se vyžívají v hardcore RPG titulech od japonského studia FromSoftware. Bloodborne a sérii Dark Souls obětovali stovky hodin a získali za ně nezapomenutelný zážitek. Zážitek plný nervů a naděje, že toho hnusného bosse konečně přemohou. Spousta příznivců hardcore RPG titulů očekávala pokračování Bloodborne. Místo něho se ale vývojáři domluvili se společností Activision a na příští rok chystají Sekiro: Shadows Die Twice.

FromSoftware zůstávají u Sekiro: Shadows Die Twice věrni svým zásadám. Opět na hráče čeká nervydrásající dobrodružství. Ovšem tentokrát bude vše rychlejší, s větší důrazem na kradmý pohyb a k tomu autoři přihodí taktizování a vertikální pohyb.

Pokud se i vy těšíte na Sekiro: Shadows Die Twice tak vás bude zajímat herní doba. Ta je dle slov zástupce tvůrčího celku podobná jejich předchozím hrám, tedy Dark Souls 3 a Bloodborne. Přesnější v současné době nemohl být.

Připomeňme, že u Bloodborne se hlavní příběh pohybuje kolem 35 hodin, zatímco u Dark Souls 3 je to 32 hodin. Dohrání komplet celé hry je zhruba 80 až 85 hodin.

Sekiro: Shadows Die Twice je v plánu na rok 2019 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Podívejte se na nedávné gameplay záběry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama