theHunter: Call of the Wild vyjde znovu i se všemi DLC
Novinka theHunter: Call of the Wild vyjde znovu i se všemi DLC

theHunter: Call of the Wild vyjde znovu i se všemi DLC

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Součástí edice je i nové rozšíření s mapou z Afriky. Už i s datem vydání.

Reklama

Aktualizováno: Pro počítače a konzole PlayStation 4 a Xbox One vyjde 16. října 2018 lovecký simulátor theHunter: Call of the Wild v nové edici. Společnosti Avalanche Studios a THQ Nordic připravily takzvanou 2019 Edition, která zahrne původní hru z roku 2017 společně se všemi dodatečnými balíčky, včetně zcela nového Vurhonga Savanna. Edice se bude prodávat za 40 dolarů na PC a za 45 dolarů na konzolích.

Z předchozích DLC je nezajímavější Medved-Taiga se vzácnou loveckou výpravou do národního parku Medved-Tajga v nehostinném prostředí zamrzlé sibiřské krajiny s nemilosrdnými tundry. V tomhle světě naleznete kabary pižmové, soby, divoké kance, majestátního losa, medvědy hnědé a další zvířata, která můžete lovit. Mapa národního parku Medved-Taiga má 64 čtverečních kilometrů, stejně jako oblasti Hirschfelden a Laytonská jezera z původní hry.

Pojďme se podívat na nové rozšíření Vurhonga Savanna. To je pro hráče dostupné od 30. srpna 2018 za 7,99€ na Steamu. Jak název napovídá, na hráče čeká výlet na jih do Kolébky života. „Životem kypící savana Vurhonga dokáže uživit širokou škálu zvířat. Na této bohaté půdě budete moct pozorovat pasoucí se stáda pakoňů žíhaných, pronásledovat kudu malé, chytat neposedné antilopy skákavé, zajíce křovinné a prasata savanová, která se srocují u napajedel. Později k večeru se vám možná podaří zaslechnout pronikavé volání šakalů pruhovaných. Také si musíte hlídat záda a dávat si pozor na uznávaný a obávaný stroje na smrt – na buvola afrického,“ dočteme se v tiskové zprávě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama