Vyhlášení soutěže o deskové hry vydavatelství Albi
Soutěž Novinka Vyhlášení soutěže o deskové hry vydavatelství Albi

Vyhlášení soutěže o deskové hry vydavatelství Albi

Michal Burian

Michal Burian

8
Platformy pkgsrc Desková hra

Vyhrajte strategickou deskovou hru Lords of Hellas, divokou postřehovku Gobbit nebo kreativní karetní párty hru Yogi.

Reklama

Aktualizace: Máme tu vyhlášení další soutěž. Kdo se může těšit na deskové hry od vydavatelství Albi.cz? Hlavní cenu vyhrává znovak95, druhou Uhlir Jakub a třetí Jan Julicek.

Gratulujeme.

Původní zpráva:

Jak jste si jistě všimli, pravidelně píšeme články zaměřené na zajímavé deskové hry. Dnes vám ve spolupráci s vydavatelstvím Albi.cz přinášíme soutěž o tři z nich. Ze správných odpovědí vylosujeme tři výherce. První vyhraje strategickou deskovou hru Lords of Hellas v hodnotě 2000 Kč, druhý divokou postřehovou hru Gobbit v hodnotě 300 Kč a třetí kreativní karetní párty hru Yogi v hodnotě 300 Kč.

Lords of Hellas je strategická desková hra kombinující prvky dobývání území a her na hrdiny. Zavede vás do řecké mytologie, kde s prvky science-fiction dává vzniknout unikátnímu zasazení a nenapodobitelnému výtvarnému zpracování. Každý hráč si ve hře vybere jednoho z hrdinů soupeřících o vítězství, kterého lze dosáhnout několika způsoby - od dobývání území po dobrodružné výpravy či lov nestvůr.

Gobbit je divoká postřehová hra, ve které nemůžete protihráče ani na okamžik spustit z očí. Hráči se ocitají uprostřed potravního řetězce - chameleoni žerou mouchy, hadi zase chameleony a gorila je zastraší všechny. Je ale potřeba si hlídat, jakou barvu dané zvíře má a před útoky se chránit. Kdo to poplete, sám si uškodí!

Yogi je karetní párty hra, která zabaví velké i malé. Úkolem hráčů je tahat si postupně karty, které jim dávají instrukce, jako například měj vypláznutý jazyk, měj tuto kartu na oku a podobně. Tyto instrukce musí dodržovat až do konce hry. Postupem hry tedy hráči dodržují více a více instrukcí. Yogi může hrát až 12 hráčů - můžete si tedy zahrát na oslavě, ale i hru například zabalit dětem na tábor.

Soutěž bude ukončena 17. září 2018 ve 20:00. Vyhlášení proběhne krátce poté.

Pravidla:

  • 1) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České republiky a Slovenska.
  • 2) Soutěž bude ukončena 17. září 2018 ve 20:00.
  • 3) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz a zaměstnanci obchodu GameExpres.cz, GameExpres.sk a Xzone.cz.
  • 4) Výhry v soutěži nemohou být vymáhány soudní cestou.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama