V Red Dead Redemption 2 bude jen jeden hlavní hrdina
Red Dead Redemption 2 Novinka V Red Dead Redemption 2 bude jen jeden hlavní hrdina

V Red Dead Redemption 2 bude jen jeden hlavní hrdina

Michal Burian

Michal Burian

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Žádné přepínání jako v Grand Theft Auto V.

Reklama

Přepínání hlavních hrdinů bylo v gangsterské akci Grand Theft Auto V oblíbené, hráči se postupně dozvěděli více informací o třech postavách jménem Michael, Trevor a Frenklin. Každý byl jiný, měl jiný život, ale postupně se jejich cesty setkaly. Není divu, že se dlouhé měsíce mluví o tom, zda něco podobného scénáristé z Rockstaru nepřipravili i v očekávaném Red Dead Redemption 2. Přece jen, příběh Van der Linde gangu by z několika úhlů pohledu mohl být o to zajímavější.

V Red Dead Redemption 2 ale nic takového nebude. Hlavním protagonistou je Arthur Morgan, přesto je ale Van der Linde gang velmi důležitou součástí příběhu. Art director John Bass v rozhovoru pro Hollywood Reporter vysvětlil, že pro strukturu a westernový příběh je vhodnější se soustředit na jednu jedinou postavu.

„Arthur žije a bojuje s ostatními členy Van der Linde gangu. Jde o skupinu plnohodnotných postav s různými vztahy k ostatním a Arturovi. Je to ale Arthurův příběh a my hráčům umožníme prožít ho v kůži Artura, který se společně s gangem musí přizpůsobit rychle se měnícímu světu. Budete součástí gangu,“ dodal Bass.

Red Dead Redemption 2 vyjde 26. října na PlayStation 4 a Xbox One. PC verze nebyla potvrzena, ale spekuluje se, že na ní Rockstar přece jen pracuje a dorazí někdy později. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama