Vývojáři Shadow of Mordor a Shadow of War hledají lidi pro novou hru
Novinka Vývojáři Shadow of Mordor a Shadow of War hledají lidi pro novou hru

Vývojáři Shadow of Mordor a Shadow of War hledají lidi pro novou hru

Jan Kalný

Jan Kalný

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Co se z toho vyklube je těžké odhadnout, ale s jistotu víme, že nový projekt bude využívat jejich Nemesis systém.

Reklama

Monolith Productions pod křídly Warner Bros. přinesli v roce 2014 nečekaný hit v podobě Middle-earth: Shadow of Mordor (recenze) a minulý rok jeho pokračování nazvané Shadow of War (recenze). Obě hry přitom využívaly revoluční Nemesis systém, který z každého důležitějšího nepřítele udělal unikátní entitu, která reagovala na hráčovo jednání. I když je ale Shadow of War jenom něco málo přes rok starou hrou, už se pomalu ale jistě začíná mluvit o jejich dalším projektu.

Co to vlastně v Americe kutí zatím nevíme, může se jednat o pokračování Shadow of War, nějakou jinou značku využívající universum Pána prstenů nebo úplně novou IP. Co ale víme, je to, že shání lidi. Popis jedné z nabízených pozic, Principal Technical Artist, přitom jasně říká, že dotyčný nebo dotyčná bude po boku dalších lidí pracovat na „vytváření uvěřitelných lidských postav, které budou interagovat s hráčem v naší další hře založené na systému Nemesis.”

Způsob, jakým je tahle konkrétní část formulovaná, je ovšem vcelku zajímavý. Mohlo by to naznačovat, že se zkrátka jedná o úplně jinou hru, jejímž středem bude právě systém Nemesis. Nikoliv jako v případě Shadow of Mordor a Shadow of War, kde šlo spíše o dodatečnou část. A to samo o sobě zní také zajímavě.

Uvidíme, co se z toho nakonec vyklube. Během E3 příštího roku o tom ale nejspíše ještě neuslyšíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama