Nová edice theHunter: Call of the Wild se všemi DLC
Novinka Nová edice theHunter: Call of the Wild se všemi DLC

Nová edice theHunter: Call of the Wild se všemi DLC

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Definitivní vydání loveckého simulátoru na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama

Včera pro PC, PlayStation 4 a Xbox One vyšla nová edice loveckého simulátoru theHunter: Call of the Wild. Společnosti THQ Nordic a Expansive Worlds připravily 2019 Edition, která je zároveň definitivním vydáním hry. Uvnitř naleznete původní theHunter: Call of the Wild se všemi dodatečnými balíčky, včetně nových prostředí Medved-Tajga a Vurhonga Savanna, kde budete lovit zvěř. Do těchto míst se přesunete po lovení v táhnoucích se kopců v Hirschfeldenu a ikonické Laytonské jezerní oblasti.

Medved-Tajga je národní park v nehostinném prostředí zamrzlé sibiřské krajiny s nemilosrdnými tundry. Vstoupíte do lesů a navštívíte zamrzlou zátoku, kde se počasí může změnit během okamžiku. Navzdory svému temnému vzezření se národní park Medved-Tajga hemží životem. Najdete zde kabary pižmové, soby (v Severní Americe známé také jako caribou) a divoké kance. Ale toulá se zde i větší zvěř. Po těchto pláních kráčí majestátní losi, jakož i lítí medvědi hnědí. V této rezervaci mohou lovci narazit i na velmi jedinečné zvíře – vysoce inteligentního rysa, který se pohybuje jako duch.

Savana Vurhonga je přesný opak národního parku. Vyrazíte na jih do Kolébky života. V bujné savaně se ujmete role správce a budete chránit zemi před pytláky a dalšími případnými nástrahami. Životem kypící savana Vurhonga dokáže uživit širokou škálu zvířat. Na této bohaté půdě budete moct pozorovat pasoucí se stáda pakoňů žíhaných, pronásledovat kudu malé, chytat neposedné antilopy skákavé, zajíce křovinné a prasata savanová, která se srocují u napajedel. Později k večeru se vám možná podaří zaslechnout pronikavé volání šakalů pruhovaných. Také si musíte hlídat záda a dávat si pozor na uznávané a obávané stroje na smrt – na buvola afrického.

2019 Edition se prodává za 39,97 euro na Steamu, 1349 Kč na PS Store a 899 Kč na Xbox Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama