Ubisoft pracuje na více filmových a seriálových adaptacích
Filmy/Seriály Novinka Ubisoft pracuje na více filmových a seriálových adaptacích

Ubisoft pracuje na více filmových a seriálových adaptacích

Denis Růžička

Denis Růžička

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Jaké filmy a seriály hodlá udělat?

Reklama

Ubisoft chystá rovnou dvě adaptace svých her. Podle společnosti Variety jsou obě adaptace součástí programu Ubisoft's Women's Film and Television Fellowship, koncipovaného v roce 2017 s cílem „pozdvihnout ženské hlasy uvnitř zábavního průmyslu“. Obě adaptace napsaly ženy - Mishna Wolff a Tasha Huo. Každé z nich byla nabídnuta možnost vybrat si jednu z her Ubisoftu, která by se přeměnila na film nebo televizní seriál. Wolff chtěla zfilmovat Werewolves Within, zatímco Huo si vybrala Child of Light (recenze).

Wolff uvedla, že o hře jí furt v hlavě naskakují myšlenky, z toho důvodu se rozhodla udělat filmovou adaptaci právě podle hry Werewolves Within. „Jen bylo velice náročné vyprávět příběh,“ dodala. Huo zase věděla, že se chce zaměřit na hru Child of Light. „Miluji hry a sdílím všechnu tu vášeň okolo, ale chcete po lidech, aby se zamilovali do něčeho, o čem nikdy předtím neslyšeli,“ nastiňuje Huo jeden z problémů.

Child of Light je platformové RPG z roku 2014, kde hráči převezmou kontrolu nad mladou, sobeckou princezničkou jménem Aurora, která jedné noci upadne do spánku a probudí se v neznámém světě jménem Lemuria.

Werewolves Within bylo vydáno v roce 2016. Jedná se o titul pro VR, kde si hráči sednou kolem táboráčku v malém městě. Někteří z hráčů jsou vlkodlaci, zatímco zbytek jen obyčejní měšťané. Vlkodlaci se snaží skrýt svou identitu, kdežto ostatní hráči používají vodítka k tomu, aby zjistili, kdo není opravdový člověk. Jedná se o jakousi napodobeninu psychologické hry „městečko Palermo“, kde místo vlkodlaků figurují vrazi.

Bližší informace o ději nebo stylu vyprávění zatím ani u jednoho filmu neznáme, jen to, že režisérka Margaret Boykin zmínila, že společnost Ubisoft má velké štěstí spolupracovat právě s výše zmíněnými ženami.

Ubisoft dále pracuje na dalších adaptacích svých vlastních her. Patří mezi ně Rabbid, Tom Clancy´s The Division nebo třeba Splinter Cell. Taktéž je v plánu pokračování Assassin´s Creed. Ubisoft také zmiňuje možné filmy o Watch Dogs a Far Cry, jehož samostatného snímku jsme se dočkali již v roce 2008, avšak hodně fanoušků prvního dílu série Far Cry film zklamal a celkově nesklidil dobré hodnocení. Uvidíme, zda nová adaptace bude lepší, a kterým z dílů se nakonec inspirují nejvíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama