Sony má na VGA oznámil data vydání PS4 exkluzivit
Death Stranding Novinka Sony má na VGA oznámil data vydání PS4 exkluzivit

Sony má na VGA oznámil data vydání PS4 exkluzivit

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4

V nových trailerech se mají předvést hry Death Stranding, Ghost of Tsushima nebo Dreams.

Reklama

Kdy vyjdou další exkluzivní hry pro PlayStation 4 z produkce Sony? Na tuhle otázku se ptá spousta fanoušků. Do dnešního dne víme akorát, že 26. dubna 2019 máme očekávat zombie novinku Days Gone od SIE Bend Studio. Co ale další hry? O nich japonská společnost zarytě mlčí. I když...

Někdo z brazilské pobočky Sony neudržel jazyk za zuby a přes e-mail tamnímu webu prozradil, že v prosinci na VGA budou prezentovány hry Dreams, Death Stranding a Ghost of Tsushima v nových trailerech. V nich nemá chybět informace o datum vydání - prý všechny tři (respektive čtyři) dorazí na pulty obchodů v roce 2019!

V mailu chybí zmínka o The Last of Us Part II. Vypadá to, že survival thriller od Naughty Dog je ještě vzdálený, i když by mohl klidně spatřit světlo zhruba za rok. Co říkáte? Já osobně jsem zvědav, zda Hideo Kojima konečně ukáže něco směrodatného z Death Stranding, abychom věděli, o čem tenhle titul vlastně bude.

VGA 2018 se koná ve čtvrtek 6. prosince 2018. U nás s ohledem na časové pásmo v pátek od půl třetí ráno. Přímý přenos budete moci sledovat na Zing.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama