JP scéna: Final Fantasy VII Remake a Metal Max Xeno: Reborn
Final Fantasy VII Remake Novinka JP scéna: Final Fantasy VII Remake a Metal Max Xeno: Reborn

JP scéna: Final Fantasy VII Remake a Metal Max Xeno: Reborn

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch

Dále novinky o Bokuhime Projectu, Shibito Magire nebo Marchen Forest: Mylne and the Forest Gift Complete Edition.

Reklama

Rád bych všechny čtenáře rád v novém roce přivítal na stránkách Zingu krátkým přehledem toho, co se za posledních pár dnů loňského roku událo na japonské herní scéně. Těchto pár drobností by vás určitě nemělo minout. Bohužel je několik z nich určených pouze pro japonský trh.

Final Fantasy VII Remake a Patapon 2 Remastered

Sledovač her na serveru Gamstat, který sleduje prakticky vše, co je a bylo přidáno do PlayStation Store, přidal do svého seznamu demo Final Fantasy VII Remaku a také Patapon 2 Remastered, o kterém už dlouho nebylo nic slyšet,přitom byl ohlášen pro PlayStation 4 už v prosinci roku 2017.

Demo na Final Fantasy VII Remaku musí být oficiálně ohlášeno Square Enixem, ale seznam her na PlayStation Store už tak nějak potvrzuje jeho existenci. Vydání remaku Final Fantasy VII je naplánován pro PlayStation 4 už na 3. března 2020.

 

Metal Max Xeno: Reborn

Kadokawa Games vydali debutový trailer ke hře Metal Max Xeno: Reborn, která má v Japonsku vyjít pro PlayStation 4 a Switch 26. března 2020.

Zvláštní pozornost věnujte bitevnímu systému, který je více zaměřen na akce. Pohybujete se a střílíte na nepřátele přímo na bitevním poli, než že se vrhnete do samostatných RPG bitev. Mezitím mohou vaši pomocníci naskočit na tank a pomoci vám, kdykoli narazíte na nové nepřítele. Budete se moci přiblížit se k nim a zaměřit se pouze na střelbu na dlouhou vzdálenost nebo provádět různé překvapivé útoky na krátkou vzdálenost. Tento nový bitevní systém vám dovolí plynule přecházet z průzkumu do vřavy bitev.

Projekt Bokuhime

Nippon Ichi Software vydal úvodní film ke cross-dressing adventuře Bokuhime Project, ve které můžeme slyšet úvodní tematickou píseň zpívanou pěti hlavními hrdinkami hry. Než si ale film pustíme, seznámíme se trochu s příběhovým pozadím. V této cross-dressing, infiltrační adventuře, odehrávající se ve škole pro mladé dámy, je poměr mužů k ženám neuvěřitelných 1:99.

Hlavním hrdinou je obyčejný chlapec Minato, který ostatním rád pomáhá s domácími úkoly, se vplíží do školy pro mladé dívky, kterou navštěvuje i jeho starší sestra. Její současný stav je také důvodem jeho utajené návštěvy. Chce totiž na vlastní pěst vyšetřit podivný incident, díky kterému jeho setra upadla do kómatu. O celé události ví nejvíc čtyři super-krásky školy, kterým se také říká "princezny". Než se ale doví pravdu, musí se naučit chovat víc žensky a prohloubil důvěru u princezen.

Projekt Bokuhime bude od 23. dubna 2020 k dispozici ve verzích pro PlayStation 4 a Switch.

Kandagawa Jet Girls

Marvelous vydal nové video ke Kandagawa Jet Girls s názvem Gameplay Video 2: Rumi Ookubo. Video pochází z archivu televize Gegaku TV! z vysílání z 24. prosince, kterého se zúčastnili dabérka postavy Pan Tsui Rumi Ookubo, dále dabérka Riko Kohara, Dogma Kazami a producent hry Kenichiro Takaki. Podívat se můžeme na část z příběhového režimu, který je odlišný od televizního anime a na Online režim.

Kandagawa Jet Girls vyjdou v Japonsku pro PlayStation 4 už 16. ledna 2020.

Shibito Magire

25. listopadu spustila crowdfundingovou kampaň pro hru Shibito Magire. Takto je předběžně nazvaný třetí díl hororové série Spirit Hunter od Experience, prvním je Death Mark a druhým NG. Díky podpoře fanoušků dosáhla svého cíle v podobě 15 milionů jenů. Experience se ale už v době zahájení kampaně zavázala, že bude ve vývoji pokračovat bez ohledu na úspěch nebo neúspěch.

JP scéna: Final Fantasy VII Remake a Metal Max Xeno: Reborn

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers

Rozloučíme se novou gameplay ukázkou z Persony 5 Scramble: The Phantom Strikers, kterou Atlus debutoval během poslední epizody Mokuyou Dakara Geccha představující nedávno oznámené lokality: město Sapporo a vězení.

Vydání Persony 5 Scramble: Phantom Strikers je naplánováno v Japonsku pro PlayStation 4 a Switch na 20. února 2020.

Zdroj: Gamstat, Nippon Ichi Software, Kadokawa Games, Marvelous, Experience, Atlus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama