Lednové ohlédnutí šéfredaktora
Speciály Novinka Lednové ohlédnutí šéfredaktora

Lednové ohlédnutí šéfredaktora

Martin Zavřel

Martin Zavřel

30

Opravdu zvláštní měsíc.

Reklama

Co se to stalo? Přesně na to se sám sebe (i kolegů) ptám už od druhého lednového týdne, kdy začalo být zřejmé, že lednová návštěvnost našeho webu bude mimořádná. V té době ale ještě nikdo z nás netušil, že během následujících dnů zlomíme nejen nejstarší zaznamenaný rekord v denní návštěvnosti Zingu, ale nakonec také nejstarší zaznamenaný rekord v měsíční návštěvnosti Zingu. A to s pořádným náskokem. Oproti minulému měsíci vás na náš web přišlo o polovinu víc a oproti mému prvnímu měsíci na Zingu vás přišel dvojnásobek. Řečeno slovy klasika, "to je jako kdyby se jeden Zing najednou proměnil ve dva, stejně velké Zingy".

Jako kdyby se jeden Zing najednou proměnil ve dva, stejně velké Zingy.

Samozřejmě jsme v redakci zuřivě rozebírali, čím to by to mohlo být. Přišli jsme zhruba na dvacet věcí, které byly pro leden unikátní, ať už v rámci našeho webu nebo her obecně. Ale přestože příčina se zřejmě skrývá rozložená do různé míry mezi ně, upřímně by nás zajímalo, co si o tom myslíte vy - čtenáři. Zkusíte nám povědět, proč se vás v lednu na našem webu objevilo o tolik více, prosím? Pro usnadnění jsme ty naše teorie rozdělili do tří jednoduchých skupin:

ANKETA: Proč v lednu přišlo na Zing o tolik více čtenářů?

Zda je tím důvodem herní sucho v lednu (ačkoliv to by měl zodpovědný hráč využít k dohrání her, které se mu nahromadily na Steamu nebo v šuplíku), to se dozvíme relativně brzy, jak budou k dispozici (alespoň přibližná) čísla ostatních českých webů. Ale pokud je za tím úspěšným lednem něco jiného, opravdu by nám pomohlo znát váš názor a vědět, proč na Zing chodíte právě vy. Každopádně ať je to jakkoliv, všichni v redakci z toho máme samozřejmě velkou radost a chtěli bychom vám za to poděkovat. Budeme se snažit, aby vás Zing bavil i nadále.

Všichni v redakci máme velkou radost a chtěli bychom vám poděkovat.

Za sebe osobně bych chtěl ještě extra poděkovat, že se většinu času chováte slušně v diskuzích a šetříte mi tak práci s moderováním, vytvářejíce kromě jiného jedno z příjemnějších českých diskuzních fór o hrách. A také bych chtěl poděkovat za trpělivost těch z vás, kteří mají trable s jejich zlobícími profily (ačkoliv to tak někdy nevypadá, je vás malé procento, ale to nic nemění na tom, jak nás to mrzí). Bohužel naši programátoři vyčerpali všechny triky, které na to mohli vyzkoušet a jako konečné řešení teď chystají nový systém profilů, který s láskou pojmenovali po jeho tatínkovi (říkají mu Profily 2.0).

Mít o tolik větší publikum je pro nás samozřejmě stejnou mírou radostné jako zavazující. Snažili jsme se ještě pečlivěji než kdy jindy analyzovat, které články se nejvíce čtou a proč, abychom vám takových mohli nabídnout více. Když pominu tradičně populární novinky a pravidelnou dávku našich videí, nově kromě Youtube i na Seznam TV, mezi naše větší články tento měsíc patřily následující kousky:

Recenze Age of Empires II: Definitive Edition

Recenze AO Tennis 2

Recenze Frostpunk: The Last Autumn

Lednové ohlédnutí šéfredaktora

Recenze God of War – Karetní hra

Recenze knihy: Co je nového v počítačových hrách

Recenze Spintires – Chernobyl

Recenze Praetorians – HD Remaster

Recenze Commandos 2 – HD Remaster

Jak se tvořilo Disco Elysium

Lednové ohlédnutí šéfredaktora

Preview Barotrauma

Dojmy z hraní Zombie Army 4: Dead War

Nejočekávanější hry roku 2020 podle Zingu

Konzole Intellivision se vrací jako Amico

Warcraft III: Reforged – úvod do příběhu

Únor zřejmě proběhne v relativně podobném duchu (víceméně herní sucho a čas na dohraní starších her z backlogu), pokud se ovšem nestane TA JEDNA VĚC, o které si všichni šuškají, ale nikdo to nemůže potvrdit nahlas. Ano, pořád existuje dobrá šance, že únor bude ve znamení tohoto loga a s ním souvisejícího odhalení:

Lednové ohlédnutí šéfredaktora
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama