Summer Game Fest - náhrada za E3 od Geoffa Keighleyho
Novinka Summer Game Fest - náhrada za E3 od Geoffa Keighleyho

Summer Game Fest - náhrada za E3 od Geoffa Keighleyho

Johny

Johny

1

Nová letní herní akce, za kterou stojí pořadatel E3.

Reklama

Před necelým týdnem se nám představili noví náhradníci za letošní zrušenou E3. Web PC Gamer na počítačové hráče nezapomene a i letos, 6. června, bude živě streamovat akci "PC Gaming Show". GamesRadar uspořádá herní akci "Future Games Show" mezi 9. a 11. červnem, a IGN se o další porci zábavy postará ve své vlastní show "Summer of Gaming". Kdy ta bude přesně probíhat, zatím nevíme. Jako čtvrtá akce, která přes léto pokryje události v herním průmyslu, bude "Summer Game Fest" od Geoffa Keighleyho spolupracujícího s kreativním ředitelem E3.

Hráči se mají těšit na celé čtyři měsíce plné herních novinek, trailerů, gameplay videí, nových eventů ve hrách a hratelných ukázek z nadcházejících titulů pro Xbox hráče a uživatele Steamu. Pro Steam hráče půjde o něco jako Steam Game Festival, který už kdysi byl pořádán, a pro Xbox hráče chystá Microsoft něco podobného.

Geoff Keighley ale nechce, abychom si mysleli: „Dostaneme demo Cyberpunku. A teď dostaneme Halo Infinite demo." V rozhovoru s webem gameindustry.biz dále myšlenku rozvádí: "Ne každá hra splní tento slib, zejména letos, vzhledem k situaci, kde vývojáři pracují z domova a kvůli novým výzvám v průmyslu." Geoff je v rozhovoru velmi nakloněn nápadu hratelných digitálních dem a doufá, že například díky xCloudu by se tato idea mohla jednou stát důležitou součástí herních akcí.

Ve vlastním IAMA na Redditu Geoff odpověděl na otázku: "Budeme si moci vyzkoušet dema AAA her?" následující: "To je skvělá otázka! Hratelný obsah bude, a možná i velká překvapení. Také budou alfa a beta verze velkých her. Neočekával bych, že každá velká hra pro vás bude dělat demo - nakonec možná ano, ale také si uvědomte v jakém světě teď žijeme. Práce z domova je pro studia náročná a také musí dokončit své hry. Ale vidím den, kdy ano, všechny hlavní hry mají hratelné trailery nebo velmi krátké dema.

Summer Game Fest bude rozdělen do fází, a ta první má nabídnout novinky od těchto studií: 2K, Activision, Bandai Namco, Bethesda, Blizzard, Bungie, CD Projekt, Digital Extremes, Electronic Arts, Microsoft, Sony, Square Enix, Private Division, Riot Games, Steam, a Warner Bros. Interactive Entertainment.

Přesná data konferencí těchto studií budou oznámena později. Program akcí bude možno nalézt od úterý na oficiálních stránkách Summer Game Fest, ale dle slov Geoffa festival začne již tento víkend.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama