Jump Force na Switchi v srpnu nebo Francouzi z Captaina Tsubasy
Captain Tsubasa: Rise of New Champions Novinka Jump Force na Switchi v srpnu nebo Francouzi z Captaina Tsubasy

Jump Force na Switchi v srpnu nebo Francouzi z Captaina Tsubasy

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Dále přídavky do One Punch Man: A Hero Nobody Knows, OP:PW4 nebo My Hero One’s Justice 2.

Reklama

Jump Force Deluxe Edition

Bandai Namco vydá v Severní Americe a v Evropě 28. srpna Switch verzi hry Jump Force v podobě Deluxe Edition. V Japonsku a jihovýchodní Asii dorazí tato hra o jeden den dříve.

Switch verze je od PlayStation 4 a Xbox One lehce odlišná a také se bude jinak hrát. Ve zkratce, v offline bitvách se může proti sobě postavit až šest lidí. Lokální communication bitvy pro 2 hráče budou sice vyžadovat propojení mezi dvěma konzolemi, ale offline boje pro šest lidí si budete moci užít s jednou konzolí jak v TV tak stolním režimu. Pro každého hráče je ale nutností jeden ovladač.

Ještě navíc bude Deluxe edice obsahovat všech dalších devět postav z Character Passu (postavy z Character Passu 2 součástí nebudou)

Za předobjednání navíc získáte dalších 6 bonusů: Frieza's Small Pod, tři kostýmy pro avatary (Frieza soldier's Battle Jacket, Pirate Coat, Fourth Hokage Cloak), několik předmětů do začátku hry, tričko s logem Jumpu, ričko s logem Pirate a mikina s kapucí a logem V-Jump. Tento bonus bude možné stáhnout až do 23. září 2020.

Jump Force je nyní k dispozici pro PlayStation 4, Xbox One a přes Steam pro PC. Naši recenzi si můžete přečíst zde a hru zakoupit na našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.


Captain Tsubasa: Rise of New Champions

Bandai Namco vydalo také nový trailer k fotbalové "simulaci" pro Captain Tsubasa: Rise of New Champions francouzské juniorské družstvo včetně postav Elle Sid Pierre, Louis Napoleon a Jean-Laurent Pierre.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions vyjde celosvětově pro PlayStation 4, Switch a přes Steam pro 28. srpna. Captain Tsubasa: Rise of New Champions můžete předobjednávat v našem obchodě Xzone.cz.

Kromě Francouzů se ještě můžete podívat na čtvrtý oficiální trailer, ve kterém nám Bandai Namco představuje high-speed fotbalovou akci, příběhové dramatické režimy (Epizoda Tsubasa a Epiosde of New Hero) a ještě další drobnosti. Japonskou verzi traileru najdete zde.


One Punch Man: A Hero Nobody Knows

Bandai Namco a Spike Chunsoft přidali do hry One Punch Man: A Hero Nobody Knows stahovatelnou postavu Lightning Max. Pořídit si jej můžete samostatně nebo prostřednictvím Season Passu.

Lightning Max je klasický hrdina třídy A, který nosí speciální Bleskové boty a rozdává s nimi silné výbušné kopy. Tento balíček s postavou Lightning Maxe obsahuje také originální příběhovou linii, jednotlivé části pro avatara a příslušný Killer Move.

One Punch Man: A Hero Nobody Knows je nyní k dispozici pro PlayStation 4, Xbox One a přes Steam pro PC a vy si ji můžete koupit v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.


One Piece: Pirate Warriors 4

Třetím stahovatelným rozšířením do One Piece: Pirate Warriors 4 mají být podle časopisu V-Jump je Vinsmoke Judge, který v útočení používá kopí s dlouhým dosahem a dokáže prostřednictvím něj nepřátele paralyzovat elektřinou.

Vinsmoke Judge bude součástí Character Packu #1, který bude vydán někdy letos v létě a obsahuje kromě něj i dříve ohlášené postavy Charlotty Smoothie a Charlotte Cracker.

One Piece: Pirate Warriors 4 vyšla pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a přes Steam pro PC v březnu. Titul si můžete zakoupit v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Jump Force na Switchi v srpnu nebo Francouzi z Captaina Tsubasy

My Hero One's Justice 2

V-Jump zároveň odhalil, že letos v létě vydá Bandai Namco bezplatnou aktualizaci pro hru My Hero One's Justice 2, která přidá Photo režim.

Foto režim nabídne několik možností. První je Portrait Mode, kde si můžete vybrat scénu a pro skupinovou fotografie celkem až čtyři postavy. Druhým je Action Scene Mode pro fotografie z bitev, kde lze použít i vlastní avatary a upravené postavy, různou scenérii, emblémy i motta, získané při hraní hry. K dispozici je celkem 15 rámečků a 14 filtrů.

My Hero One’s Justice 2 je nyní k dispozici ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a přes Steam pro PC a vy jej můžete koupit i v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Jump Force na Switchi v srpnu nebo Francouzi z Captaina Tsubasy

Zdroj: Bandai Namco, Ryokutya2089

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama