Assassin's Creed: Valhalla Novinka Watch Dogs 2 zdarma při sledování Ubisoft Forward dnes od 21:00

Watch Dogs 2 zdarma při sledování Ubisoft Forward dnes od 21:00

Ondřej Partl

Ondřej Partl

27
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Taktéž byl odhalen line-up her, které se během této akce objeví.

Reklama

O chystaném digitálním streamu Ubisoft Forward, při kterém se dočkáme odhalení nových ukázek od tohoto vydavatelství, jsme informovali již v neděli.

Firma mezitím vydala nový trailer, jenž nám představil line-up her, kterých se na akci zcela jistě dočkáme (případně na její pre-show). Jejich seznam je následující:

  • Assassin's Creed Valhalla
  • The Division 2
  • Ghost Recon Breakpoint
  • Hyper Scape
  • Just Dance 2020
  • Trackmania
  • Watch Dogs: Legion

Kromě těchto již oznámených kousků se však můžeme těšit i na některé dosud tajemné tituly, mezi kterými se podle mého zcela jistě objeví třeba Just Dance 2021. Nicméně věřím, že nás čeká i nějaké větší překvapení. Jen je škoda, že o Beyond Good and Evil 2 se pravděpodobně opět novinek nedočkáme.

 

Ubisoft si následně pro diváky připravil příjemnou věc, kdy pokud se po začátku hlavní show připojí do obchodu Uplay, budou si moci vyzvednout zcela zdarma digitální kopii hry Watch Dogs 2 (snad se nedočkáme klasického pádu serverů). Zároveň přitom mohou dostat příležitost odpovědět na pár otázek, jejichž vyplněním lze získat různé bonusy do dalších her od společnosti.

Nezapomeňte proto 12. července v 21:00 našeho času navštívit oficiální streamovací služby, kde na vysílání budete moci koukat (show bude trvat zhruba 45 minut). Pokud ovšem jste netrpěliví, tak od 20:00 začne pre-show, kde lidé z Ubisoftu budou hrát živě nejnovější Trackmanii či se objeví nějaké další informace kolem již vydaných her.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama