Vývojáři střílečky Outriders si připravili trest pro cheatery
Outriders Novinka Vývojáři střílečky Outriders si připravili trest pro cheatery

Vývojáři střílečky Outriders si připravili trest pro cheatery

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podvodníky čekají nepříjemné následky.

Reklama

Sci-fi střílečka Outriders už nám pomalu klepe na dveře a po oznámení toho, že hra bude v den vydání dostupná také v rámci předplatného Xbox Game Pass, se vývojáři z People Can Fly vyjádřili k podvodníkům, kteří během dema používali ve hře cheaty. V příspěvku na Redditu studio uvedlo, že pokud jste podváděli při hraní dema, budete muset ze svého účtu odstranit všechny své postavy a položky, abyste se nemuseli setkávat s následky používání hacků.

Ti, kteří podváděli, budou konkrétně označeni trvalým vodoznakem na obrazovce, který ukazuje, že nehráli podle pravidel. Bude to platit pro celý účet, takže pokud máte více postav, ale podváděli jste pouze u jedné, budete vodoznakem označeni také u všech zbývajících. Podvodníci rovněž nebudou moci spolupracovat s běžnými hráči a vytváření zápasů jim bude trvat podstatně déle, jelikož se budou moct spojit pouze s menším počtem hráčů.

Vývojáři nicméně uvedli, že při podvádění bylo chyceno asi 200 lidí, což je 0,01% ze zhruba 2 milionů lidí, kteří si demo stáhli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama