Novinka Nové gameplay záběry z Resident Evil Village

Nové gameplay záběry z Resident Evil Village

Jan Urbančík

Jan Urbančík

16
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jak hra běží na minulé generaci konzolí?

Reklama

Už je to nějaká doba, co jsme viděli první pořádné gameplay záběry ze hry Resident Evil Village. Stalo se tak v lednu na akci s názvem Resident Evil Showcase. A zatímco čekáme na dubnovou showcase, magazín IGN přišel s novými záběry z této hry, které byly pořízeny na PlayStationu 4 Pro. Poprvé se tak můžeme podívat na to, jak hra vypadá a běží na starší generaci konzolí.

Důležité je však zmínit to, že jde o zcela nové záběry z hraní. A vůbec poprvé můžeme sledovat delší nepřerušované úseky. Díky tomu jsme se tak například dozvěděli, že z monster vypadávají peníze, tzv. "Lei" (což je měna v Rumunsku, kde se titul odehrává), za které si budeme kupovat zboží u obchodníka. Jinak ve videu můžeme vidět, jak Ethan bojuje s monstry, které se už objevily v lednové showcase. Zajímavé na nich je, že dokáží používat zbraně nablízko jako meče či sekery.

Úplně na konci videa se pak objevila scéna ze třetího traileru, kde si Lady Dimitrescu volá s matkou Mirandou. Nyní jsme však dostali ještě jeden záběr navíc, na který se asi raději podívejte sami.

Co se týče srovnání PS5 a PS4 Pro verze, rozhodně je rozdíl v kvalitě obrazu velmi znát, zvlášť pak u rozlišení textur. Myslím si ale, že graficky hra vypadá velmi podobně jako Resident Evil 7, takže stále poměrně dobře. Pokud je to tedy cena za to, že titul poběží na starých konzolích na 60 snímků za sekundu, tak budou hráči určitě rádi.

Resident Evil Village vychází 7. května na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series.

Hru si můžete předobjednat v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama