Alan Wake 2 zůstane věrný pohledu ze třetí osoby
Alan Wake Novinka Alan Wake 2 zůstane věrný pohledu ze třetí osoby

Alan Wake 2 zůstane věrný pohledu ze třetí osoby

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Co předcházelo samotnému oznámení?

Reklama

Šéf studia Remedy Sam Lake přes svůj osobní Twitter potvrdil, že chystané pokračování série Alan Wake nabídne po vzoru prvního dílu i jiných her od tohoto finského studia pohled ze třetí osoby.

Bezprostředně po oznámení hry, ke kterému došlo minulý týden v průběhu akce The Game Awards, se spekulovalo nad tím, zda náhodou značka společně s potvrzeným příklonem k survival hororu nepřejde na pohled z první osoby. Právě tato kamera je ostatně u jiných hororových her poměrně populární, což dokládají například hry od studia Bloober Team nebo poslední dva přírůstky série Resident Evil.

V případě druhého Alana Wakea však nakonec minimálně v tomto směru zůstává vše při starém. Kromě 3rd person kamery nabídne Alan Wake 2 rovněž identické herecké obsazení hlavní postavy, kterou opět ztvární Ilkka Villi a svým hlasem doprovodí Matthew Porretta. Sam Lake zároveň v krátké zprávě děkuje za projevený zájem a nadšení z oznámení hry.

Pro úplnost dodáváme, že Alan Wake 2 vyjde na PC (Epic Games Store), PlayStation 5 a Xbox Series X/S až v průběhu roku 2023. Níže se můžete podívat na čerstvě zveřejněné video, které ukazuje momenty před samotným oznámením a cestu vývojářů na Game Awards.

Jste rádi, že Alan Wake zůstal u pohledu ze třetí osoby?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama