Ředitel hry DriveClub letos odhalí svou novou hru
Driveclub Novinka Ředitel hry DriveClub letos odhalí svou novou hru

Ředitel hry DriveClub letos odhalí svou novou hru

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Pokračování závodní značky to ale nebude.

Reklama

Paul Rustchynsky, herní ředitel závodní hry DriveClub, která vyšla jako exkluzivita pro PlayStation 4 v roce 2014, odhalil své nové plány. Ty jsou spojené s doposud neoznámeným projektem, na němž pracuje spolu se studiem Avalanche Studios. Jak sám prozradil, nemá se jednat o pokračování DriveClubu, nástupce MotorStormu ani odnož Onrush. Právě na těchto titulech Rustchynsky dříve pracoval co by vedoucí designér.

Studio Avalanche je přitom nováčkem, protože vzniklo teprve minulý rok v létě. "V roce 2021 jsme (skupina Avalanche Studios) otevřeli nové studio v Liverpoolu, což je pro mě vzrušující okamžik, protože jsem dosáhl jednoho ze svých kariérních cílů. V roce 2022 se nám podaří oznámit hru, na které jsme pracovali minulý rok. Abych uvedl na pravou míru některá očekávání, nepracuji na závodní hře. Takže je mi líto, žádné pokračování DriveClubu, nástupce MotorStormu ani odnož Onrush. Je to něco úplně jiného než cokoli, na čem jsem pracoval předtím," sdělil Rustchynsky.

V dalším příspěvku veterán závodních her potvrdil, že onen doposud neoznámený projekt je založen na původní značce. "Ve společnosti Avalanche se pracuje na více projektech, než by většina lidí čekala!" prozradil Rustchynsky.

Zpráva o tom, že se na nové závodní hře nepracuje překvapila nemalý počet fanoušků. Přitom Avalanche Studios má v současné době v týmu několik bývalých zaměstnanců Evolution Studios. Ti stojí za původním DriveClubem. Studio bylo ovšem zrušeno v roce 2016 a většina jeho zaměstnanců byla najata společností Codemasters, aby pracovala na novém závodním projektu. Tím byla hra Onrush z roku 2018. Neuspokojivé prodeje této hry avšak vedly k propouštění několika zaměstnanců a divize se přesunula do podpůrné role pro jiné tituly.

Rustchynsky už dříve uvedl, že remaster nebo pokračování hry DriveClub pro PlayStation považuje za extrémně nepravděpodobné. "Sony má Gran Turismo jako svou klíčovou závodní franšízu a náklady na návrat i remasteru by stály spousty peněz na licencích," vysvětlil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama