Immortals Fenyx Rising od Ubisoftu se má dočkat spin-offu
Novinka Immortals Fenyx Rising od Ubisoftu se má dočkat spin-offu

Immortals Fenyx Rising od Ubisoftu se má dočkat spin-offu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Unikly informace o zasazení.

Reklama

V prosinci roku 2020 nám Ubisoft naservíroval slušně přijatou akční adventuru Immortals Fenyx Rising. Nyní přišel známý insider a novinář Jeff Grubb ve svém podcastu Games Mess Decides s informací, že ve studiu Ubisoft Quebec vzniká její spin-off.

Grubb upozorňuje, že projekt cíleně nenazývá přímým pokračováním, protože se má nový přírůstek od původní hry v mnohém odlišovat. Hra má čerpat z polynéské a havajské kultury. Příběh má ale stále vyprávět nějaký bůh. Titul se má rovněž více odchýlit od hry The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ke které bývá Immortals Fenyx Rising často přirovnáváno.

Výrazná stylizace by ale přesto měla zůstat zachována. Grubb dodává, že se vývoj aktuálně nachází ve fázi předprodukce a finální hry, která má aktuálně nést pracovní název Oxygen, bychom se mohli dočkat nejdříve v roce 2025.

V souvislosti s Ubisoftem jsme se v uplynulých dnech dočkali rovněž odložení titulu Avatar: Frontiers of Pandora a zrušení hned čtyř her v čele s Ghost Recon Frontline.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama