Capcom se pochlubil prodeji za první kvartál fiskálního roku
Resident Evil Novinka Capcom se pochlubil prodeji za první kvartál fiskálního roku

Capcom se pochlubil prodeji za první kvartál fiskálního roku

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Resident Evil 7 už má na kontě 11 milionů, druhý díl ho dohání.

Reklama

Společnost Capcom před pár dny zveřejnila finanční zprávu za první čtvrtletí aktuálního fiskálního roku, jež skončilo 30. června. Nyní také aktualizovala seznam tzv. platinových titulů, tedy her, kterých už se prodalo přes 1 milion kopií.

Na prvním místě se nic nezměnilo, nadále vévodí Monster Hunter: World, který má před všemi ostatními hrami od Capcomu obrovský náskok, na kontě už má 18,3 milionů kusů, a pomalu tak atakuje hranici 20 milionů.

Za ním je stále Resident Evil 7, který za uplynulé období prodal 200 tisíc kopií a dostal se na celkový počet 11 milionů.

Na třetí místo se vyšvihl Monster Hunter Rise. Původní Switch exkluzivita, jež se letos podívala také na PC, už má na kontě 10,3 milionů kopií.

Hned za ní je však Resident Evil 2, který má sice podle platinových čísel 9,8 milionů, ale z nedávné zprávy víme, že už překonal hranici 10 milionů. Vypadá to tedy, že pomalu, ale jistě dohání sedmý díl, jenž je momentálně nejprodávanější z celé série.

Za zmínku samozřejmě stojí také Resident Evil Village. Ten prodal za první kvartál 300 tisíc kopií, přičemž celkově je na čísle 6,4 milionů. Zajímavé je, že Village předal pozici nejrychleji prodávaného dílu právě dvojce, která měla sice o trochu slabší start, ale následně nabírala větší rychlost, zatímco prodeje Village spíš zpomalují.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama