Novinka Skull and Bones se ukázalo v nových záběrech z hraní

Skull and Bones se ukázalo v nových záběrech z hraní

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vývoj stále pokračuje.

Reklama

Vývojáři ze studia Ubisoft Singapore včera v půlhodinovém streamu ukázali nové záběry z hraní multiplayerové pirátské akce Skull and Bones. Hra se před pár dny dočkala už několikátého odkladu, který proklamované březnové datum vydání odsunul na neurčito.

Ubisoft i samotní autoři očividně chtěli hráčům v první řadě dát najevo, že vývoj i přes nekončící problémy a sérii odkladů nadále pokračuje. Vývojáři se v živém vysílání věnovali například ukázce příběhových úkolů a loru. Dozvěděli jsme se, že příběhové pozadí a bližší informace o různých postavách budete primárně odhalovat formou pátrání po různých předmětech. Minimálně při plnění těchto úkolů si asi řada hráčů vzpomene na hledání pokladů v Sea of Thieves.

K vidění ale samozřejmě byly i námořní bitvy nebo dobývání základny. Zejména při vypjatých bitvách bude pro úspěch zásadní správná koordinace jednotlivých členů posádky. Chybět ve hře samozřejmě nebude ani vylepšování vlastního plavidla a posádky.

Na záznam celého vysílání se můžete podívat výše v náhledu. Skull and Bones by mělo vyjít někdy v průběhu letošního roku na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Skull and Bones se ukázalo v nových záběrech z hraní
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama