Ubisoft má mít ve vývoji další tři dosud neoznámené hry ze série Assassin's Creed
Novinka Ubisoft má mít ve vývoji další tři dosud neoznámené hry ze série Assassin's Creed

Ubisoft má mít ve vývoji další tři dosud neoznámené hry ze série Assassin's Creed

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

17
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

V součtu by tak mělo vznikat minimálně osm titulů.

Reklama

V září loňského roku Ubisoft představil budoucnost série Assassin’s Creed. Kromě dílu s podtitulem Mirage, který by měl vyjít již letos, byly oznámeny další tři hry s pracovními názvy Jade, Red a Hexe. Neoficiálně se již nějaký čas mluví také o VR díle s podtitulem Nexus.

Už tak ambiciózní nabídka připravovaných titulů je ale zřejmě ve skutečnosti ještě početnější. Tvrdí to prostřednictvím magazínu Insider Gaming Tom Henderson. Dle zdrojů známého insidera má mít Ubisoft nad rámec již oznámených titulů ve vývoji další tři tituly ze série Assassin’s Creed.

Prvním z nich je hra s kódovým označením Project Nebula, která vzniká ve studiu Ubisoft Sofia. Tento bulharský tým v minulosti přinesl hry Assassin's Creed III: Liberation a Assassin's Creed Rogue. Project Nebula nás má postupně vzít do tří různých prostředí v podobě Indie, Aztécké říše a Středomoří.

Druhý proklamovaný titul nese podtitul Raid a pracuje na něm studio Ubisoft Chengdu. Mělo by jít o free-to-play kooperativní počin pro 4 hráče, který bude stavět na PvE mechanikách. Henderson zmiňuje, že bychom si v tomto titulu mohli zahrát za různé známé postavy dílů minulých.

Třetí hra s pracovním názvem Echoes vzniká ve studiu Ubisoft Annecy. Tento francouzský tým se u starších dílů série podílel na multiplayerových režimech a online funkcích. Pomáhal ale také s vývojem The Division 2. Není proto překvapením, že Project Echoes je označován jako čistě multiplayerový titul, který má využívat cloudovou technologii Ubisoft Scalar.

Všechny tři výše zmíněné hry se mají nacházet ve fázi prototypu nebo konceptu. Jejich vývoj je tedy teprve na začátku. Henderson v článku připomíná také zmíněný VR titul s podtitulem Nexus. Dle jeho zdrojů by k jeho odhalení mělo dojít již letos v průběhu E3 a už nyní se interně mluví o jeho pokračování.

Ubisoft má mít ve vývoji další tři dosud neoznámené hry ze série Assassin's Creed
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama