The Wolf Among Us 2 letos nevyjde
Wolf Among Us 2 Novinka The Wolf Among Us 2 letos nevyjde

The Wolf Among Us 2 letos nevyjde

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Telltale Games se chtějí vyhnout crunchi a vyhoření.

Reklama

Pokračování výpravné adventury The Wolf Among Us od studia Telltale bylo dosud naplánováno na letošní rok. Vývojáři se ale rozhodli vydání odložit a v následujících deseti měsících se tak hry nedočkáme. Za odklad může snaha vyhnout se přílišným přesčasům a vyhoření, také ale práce s Unreal Engine 5.

„Tvorba her je náročná a potřebuje čas, aby byla kvalitní. A pro nikoho by nebylo dobré vydávat něco, co není hotové,“ říká pro magazín IGN šéf studia Jamie Ottilie, „očekávání jsou hodně vysoká a my je chceme naplnit. Chceme na [hru] být hrdí a vědět, že je to ta nejlepší hra, jakou jsme mohli vytvořit.“

Vývoj protahuje mimo jiné přechod na Unreal Engine 5 z předchozí čtvrté generace. Podobně jako mnoho vývojářů (údajně třeba i 343 Industries) se rozhodli i lidé z Telltale vsadit na vylepšenou technologii od Epicu. To ale vede k přepracování částí hry, které už byly hotové.

V neposlední řadě se chtějí autoři vyhnout crunchi a vyhoření, což měly být faktory, které vedly k zániku původního studia Telltale v roce 2018 a kterých se chce o rok později obnovený tým vyvarovat.

Ještě letos by mělo dorazit sci-fi The Expanse na PC a obě generace konzolí. Na stejné platformy má zamířit i The Wolf Among Us 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama