Resident Evil 4 Remake se dočká české lokalizace
Resident Evil 4 Novinka Resident Evil 4 Remake se dočká české lokalizace

Resident Evil 4 Remake se dočká české lokalizace

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

26
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Práce na překladu už se rozbíhají.

Reklama

Minulý týden vydaný Resident Evil 4 Remake se bohužel oficiální české lokalizace nedočkal. Jedinou nadějí pro zájemce o češtinu tak zůstal případný komunitní překlad PC verze.

Právě jeho zahájení dnes prostřednictvím Facebooku oznámila známá skupina lokalizace.net, která se v poslední době věnuje překladům her jako Hogwarts Legacy, Red Dead Redemption 2 nebo The Callisto Protocol.

„Zdravíme všechny herní nadšence, pro všechny milovníky hororových adventur máme dobrou zprávu. Chystáme se totiž na překlad nedávno vydaného remaku oblíbené hry Resident Evil 4. Značka Resident Evil má u nás již docela slušnou historii (RE 2, RE 3, RE Village) a tak nám přijde škoda nepokračovat v této tradici. O dalším postupu budeme informovat na našem webu nebo skrze ostatní komunikační kanály. Projekt je v současné době vedlejší/oddechový, ale už se na něm začalo částečně pracovat,“ uvádí autoři překladu.

Samotný Resident Evil 4 Remake (recenze) mezitím trhá prodejní rekordy série, když za pouhé první dva dny od vydání dokázal prodat více než tři miliony kusů a zároveň se usadit na prvním místě nejvýdělečnějších her na Steamu za uplynulý týden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama