Filmy/Seriály Novinka Nintendo oznámilo nový animovaný film podle Super Mario Bros.

Nintendo oznámilo nový animovaný film podle Super Mario Bros.

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Nintendo Switch Switch

Dozvěděli jsme se také data vydání chystaných her.

Reklama

Na 10. března každoročně připadá Mario Day, a i přestože jde tentokrát o neděli, Nintendo nás neochudilo o porci novinek. Představilo je v rámci krátkého videa, v němž k fanouškům promluvil slavný game designer Šigeru Mijamoto.

Hlavní informací je potvrzení nového animovaného filmu podle série Super Mario Bros. Loňský snímek se dočkal u diváků pozitivního přijetí a stal se jedním z nejvýdělečnějších filmů roku 2023. Stejně jako první snímek, i tento vznikne ve spolupráci Nintenda a studia Illumination. Těšit se máme na rozšíření Mario světa a zábavný příběh, zatím ale nemáme žádné podrobnosti. Film má dorazit 3. dubna 2026 do USA a dalších vybraných států, zbytek světa ho v kinech uvidí později v dubnu.

Kromě toho jsme se dozvěděli data vydání dvou her, které byly oznámeny už loni. Remake hry Paper Mario: The Thousand-Year Door vyjde na Switchi 23. května, remaster Luigi's Mansion 2 pak 27. června. Jako bonus ještě došlo na oznámení třech titulů z Game Boye (Dr. Mario, Mario Golf a Mario Tennis), které už 12. března dorazí do předplatného Nintendo Switch Online.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama