Star Wars Outlaws nabídne dvě příběhová rozšíření, season pass i exkluzivní misi
Novinka Star Wars Outlaws nabídne dvě příběhová rozšíření, season pass i exkluzivní misi

Star Wars Outlaws nabídne dvě příběhová rozšíření, season pass i exkluzivní misi

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

18
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hra bude zároveň pro instalaci vyžadovat připojení k internetu.

Reklama

Ubisoft včera zveřejnil novou ukázku z připravované akce Star Wars Outlaws , kterou doplnil oznámením data vydání. Zároveň došlo ke spuštění předobjednávek, které odhalilo detaily k jednotlivým edicím. Kromě základní verze hry za 70 eur bude k dostání také Gold edice za 100 eur a Ultimate edice za 130 eur. Pokud si předobjednáte Gold edici, tak kromě základní hry získáte přístup k season passu.

Ten v první řadě nabídne dvě příběhová rozšíření a exkluzivní misi Jabba’s Gambit, která bude k dostání již při vydání. Majitelé této edice dále dostanou balíček kosmetických předmětů (character cosmetic pack) a přístup do hry s třídenním předstihem. Nejdražší verze s přízviskem Ultimate edice se nad rámec obsahu Gold edice pochlubí ještě digitálním artbookem a dvojicí balíčků s různým vybavením jménem Sabacc Shark bundle a Rogue Infiltrator bundle.

Nedlouho po spuštění předobjednávek rovněž vyšlo najevo, že i fyzické edice hry budou pro instalaci vyžadovat připojení k internetu, což dost možná souvisí se stažením day one patche a dalších nutných dat. Samotnou hru ale po úspěšné instalaci bude možné hrát i offline.

Star Wars Outlaws vyjde 30. srpna na PC i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Hru si můžete předobjednat v obchodě Alza.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama