Série Watch Dogs od Ubisoftu měla být uložena k ledu
Watch Dogs Novinka Série Watch Dogs od Ubisoftu měla být uložena k ledu

Série Watch Dogs od Ubisoftu měla být uložena k ledu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Ubisoft údajně zrušil připravovaný battle royale titul.

Reklama

Francouzský insider s přezdívkou j0nathan, který již delší dobu přináší různé zákulisní informace o projektech Ubisoftu, naposledy zveřejnil několik náznaků o připravovaném sedmém díle série Far Cry. Nyní na sebe opět upozornil dalším příspěvkem na Twitteru, kde se ho jeden z uživatelů ptal na budoucnost značky Watch Dogs. Jonathan sérií rezolutně označil za mrtvou a pohřbenou samotným Ubisoftem.

Francouzský vydavatel měl k tomuto kroku přistoupit po neúspěchu dosud posledního dílu s podtitulem Legion, který vyšel v roce 2020 a hráče zavedl do futuristického Londýna. Navzdory zajímavému zasazení se ale titul dočkal rozporuplného přijetí, které se kromě recenzí podepsalo také na prodejích.

Nedostatečný komerční úspěch hry měl následně vyústit ve zrušení připravované battle royale hry ze stejného univerza. Budoucnost série je tedy v současnosti značně nejistá. Otazník aktuálně visí také nad chystaným filmem, na kterém by měl podle měsíc starých informací Ubisoft spolupracovat s produkční společností New Regency Productions.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama