Oficiálně: Nový díl Assassin's Creed nese podtitul Shadows
Novinka Oficiálně: Nový díl Assassin's Creed nese podtitul Shadows

Oficiálně: Nový díl Assassin's Creed nese podtitul Shadows

Jan Urbančík

Jan Urbančík

5
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Ve středu se dočkáme prvního traileru.

Reklama

Když Ubisoft na podzim roku 2022 představoval budoucnost série Assassin's Creed, mluvil o celé řadě projektů. Jako první nakonec přišla na svět úplně jiná hra – loňský Mirage, postavený ještě na starém enginu a celkově vycházející z dosavadních dílů, jen v menším měřítku, jak bylo zvykem u prvních her z této série. Už dlouho ale víme, že příštím velkým dílem s otevřeným světem má být projekt s kódovým označením Red. A právě ten dnes Ubisoft oficiálně představil, už pod finálním názvem.

Ten zní Assassin's Creed Shadows a je to zatím jediná informace, kterou nyní vývojáři odhalili. Na podrobnosti nicméně nebudeme muset čekat dlouho, neboť už ve středu 15. května v 18:00 středoevropského letního času bude mít premiéru první trailer.

Z dřívějších zpráv každopádně víme, že jde o díl zasazený do Japonska. Z březnového článku důvěryhodného insidera Toma Hendersona jsme se pak dozvěděli, že má hra být postavena na vylepšeném enginu s označením Anvil Pipeline.

Z technického hlediska to bude znamenat, že hra využije RTGI (globální nasvícení pomocí ray tracingu) a virtual geometry (systém jako například Nanite, který umožňuje de facto nekonečné množství detailů). Dočkat se máme také lepších animací, parkour systému, dynamického počasí a dalších vylepšení.

Assassin's Creed Shadows si můžete přidat do wishlistu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama