The Great Ace Attorney Chronicles prodalo 1 milion kopií
The Great Ace Attorney Chronicles Novinka The Great Ace Attorney Chronicles prodalo 1 milion kopií

The Great Ace Attorney Chronicles prodalo 1 milion kopií

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3

Remaster první trilogie už má na kontě přes 3 miliony.

Reklama

Capcom dnes opět aktualizoval svůj žebříček platinových titulů (k 31. březnu tohoto roku), tedy her, které překročily 1 milion prodaných kopií. Na předních pozicích se toho moc nezměnilo, žebříčku nadále s velkým náskokem vévodí Monster Hunter: World s 20 miliony prodaných kopií, novější díl s podtitulem Rise se nicméně blíží 15 milionům a daleko k tomu nemá ani Resident Evil 2 Remake a Resident Evil 7. Village pak dělí už jenom 200 tisíc kopií od hranice 10 milionů.

Zajímavé ovšem je, jaká hra se v žebříčku nově objevila. Hranici 1 milionu kopií totiž překročila kolekce The Great Ace Attorney Chronicles. Ta obsahuje spin-offy těchto právnických adventur/vizuálních novel, které se odehrávají na konci 19. století v Anglii a Japonsku.

Původní hry vyšly pouze v Japonsku na Nintendo 3DS., tato kolekce z roku července 2021 je však přinesla do celého světa, a to na PC, PS4 i Nintendo Switch. Jde o teprve druhý titul z této série, kterému se platinovou hranici podařilo překročit.

Tím prvním je remaster původní trilogie s názvem Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy, který na moderní platformy dorazil v únoru 2019. V posledních měsících se mu mimořádně dařilo a na Steamu trhal rekordy v počtu souběžně hrajících hráčů. V platinové tabulce se nyní dostal na 30. místo a na kontě už má 3,3 milionů prodaných kopií.

Na konci ledna letošního roku dorazila třetí kolekce, a to Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy. U ní ale zatím žádná čísla neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama