Novinka Kdo je Emio? Nintendo zveřejnilo krátký hororový teaser

Kdo je Emio? Nintendo zveřejnilo krátký hororový teaser

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Nintendo Switch Switch

Záhadná postava se už objevila i na oficiálních stránkách.

Reklama

Snad všichni hráči dnes byli poněkud zaskočeni, když Nintendo na YouTube zveřejnilo krátký teaser, který nelákal na žádnou veselou, rodinnou hru, ale místo toho měl vyloženě hororovou atmosféru. V patnáctisekundovém klipu vidíme jakousi záhadnou postavu s papírovou taškou na hlavě. Její děsivý úsměv je pak ještě doplněn o tajemnou hudbu a zvukové efekty.

"Kdo je Emio?" stojí v popisku videa. Tento hashtag Nintendo zmínilo i na sociálních sítích, žádné další podrobnosti ale nezveřejnilo. Fanoušci však poměrně krátce po vydání videa objevili na japonských stránkách Nintenda záložku, kde se přehrává krátký gif s tímto "usmívajícím se mužem", jak ho popisují i japonské znaky.

Vzhledem k tomu, že je stránka pod kategorií Switch, je dost dobře možné, že jde skutečně o hru. Bylo by to poprvé po velmi dlouhé době, co by Nintendo vydalo opravdový horor (video je ostatně na YouTube jako 18+). O úplnou premiéru by každopádně nešlo, vzpomenout můžeme například na Eternal Darkness pro GameCube z roku 2002.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama