Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (15.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (15.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (15.týden)

Redakce

Redakce

12

Nevyzpytatelný duben se nám přehoupl do druhé části a my se opět dostáváme k našemu tradičnímu souhrnu týdne. Tak co se tentokrát událo za zajímavosti?

Reklama

V tomto týdnu jsme psali o očekávaných hrách. Na řadu se dostaly také první detaily o Mass Effect 3, Capcom odhalil několik nových her a nezapomnělo se ani na L.A. Noire, Duke Nukem Forever, FIFA, Brink, Zaklínač 2, Dead Space, Army of Two, TrackMania 2, F.E.A.R. 3 a spoustu dalších.

Vezmeme to ale hezky popořadě a zvlášť se podíváme na zajímavosti každého jednotlivého dne.

Novinky

Týden začal zajímavou zprávou, studio BioWare se totiž nechalo slyšet, že se série Mass Effect může dočkat onlinové mutace. Pokračovali jsme detaily o nadcházejícím Mass Effect 3, což doplnila ještě novinka o soubojovém systému. Videohry dostávají šanci na Grammy, Xbox Live chystá podporu třetí strany a tvůrci akční adventury Alan Wake se nechali slyšet, že animaci z L.A. Noire lehce překonají.

V úterý se objevila zpráva, že se série Tony Hawk v příštím roce možná vrátí. Nový Batman bude bez zábran, Sony se dohodla s GeoHotem, Mortal Kombat: Legacy je konečně venku, Call of Duty: Black Ops oficiálně odhalilo další balíček map, L.A. Noire s nahotou, násilím a 5 hodinami filmečků a Brink se službou Steamworks + HW nároky.

Večer už byl ve znamení her od Capcomu, vydavatelská společnost totiž představila Dead Rising 2: Off the Record, Asura’s Wrath v multimediálním nářezu, obrázky z Resident Evil: Operation Raccoon City, Street Fighter x Tekken, Super Street Fighter IV: Arcade Edition, Resident Evil: The Mercenaries 3D a RPG Dragon’s Dogma.

Ve středu Ubisoft odhalil PowerUp Heroes pro Kinect, nová FIFA bude revoluční, server GOG.com vystoupil proti DRM, nové pohlednice ze střílečky NeverDead, Zaklínač 2 v čerstvé galerii screenshotů, vyšlo první DLC k Bulletstorm, 3D Realms měli Duka téměř hotového a beta češtiny k Dragon Age 2 exkluzivně od Zingu.

Do úterka můžete soutěžit o Total War: Shogun 2

Ve čtvrtek skupina Anonymous varovala, že se Sony ještě neskončili, víme, kde se bude odehrávat nový Burnout, na zbrusu nové SSX si budeme muset počkat, předvedla se PS3 verze Steamu, připravuje se další Army of Two?, CoD: Black Ops nabídne modařské nástroje už v květnu, Kinect pro PC v detailech, TrackMania 2 na dalším libózním obrázku a nová gameplay videa z DiRT 3.

V pátek se začalo spekulovat o tom, že Nintendo na E3 odhalí novou konzoli, což podpořila večerní zpráva, že se Wii 2 přezdívá Project Café. Následovala zpráva o Zaklínači 2, který bude mít neoblíbenou DRM ochranu, chystá se další Dead Space, Blizzard vyvíjí další novou hru, co přinese patch pro NFS: Shift 2? a záběry ze Zaklínače 2 ukazují útok na hrad.

Zing, jak už bývá zvykem, nespal ani o víkendu a přinesl vám spoustu zajímavých novinek. Například obrázky a trailer z multiplayeru F.E.A.R. 3, Xbox 360 i v březnu vládl v USA, detaily tříd a schopností z Brink, přejmenovalo THQ Metro 2034?, Infestation mód v Red Faction: Armageddon, Uncharted 3 - uniklé ždíbky z multiplayeru a Two Worlds II chystá debutové rozšíření.

Bleskovky

Nejzajímavější bleskovky tohoto týdne:

- Dvacet nových obrázků z robotické akce Armored Core 5.

- Kaká hvězdou prvního screenshotu z PS3 verze FIFA 12.

- Sony Czech potvrdilo vydání Uncharted 3 a Hunted s českými titulky!

- Artworky hlavních postav a nepřátel z akce NeverDead.

- Nintendo 3DS při zahájení v USA prodalo 400 000 kusů.

- Film Red Faction: Origins bude mít premiéru 4. června na Syfy TV.

Články

Přišel čas podívat se na články, které jsme pro vás v průběhu týdne připravili:

Speciál: Zaklínač 2 - dvojité dojmy z hraní

Speciál: Co chystá Take-Two na dalších 12 měsíců?

Speciál: Zahráli jsme si Operation Flashpoint: Red River

Speciál: INDIAN - Abychom nebyli v dubnu pozadu

Speciál: Rozhovor s designérem Stronghold 3

Preview: L.A. Noire – dojmy z okrsku vražd

Preivew: Mass Effect 3 – závěrečné rodeo s Shepardem

Blogy

Zajímavé blogové články tohoto týdne:

Recenze: World of Tanks - tankistou z obýváku

Speciál: SranDDa Seriál: DDíl druhý aneb ODDHALENÍ!

Speciál: MMORPG hry

Videa

Zing nespal ani ve sféře videí, a že jich bylo. Kompletní seznam naleznete v naší sekci Videí, ty nejlepší pak níže.

Závěr

A máme tu konec týdne, doufáme, že jsme vám i tentokrát přinesli spoustu zajímavých novinek ze světa her. V tom nadcházejícím se o to budeme také snažit, začínáme již po deváté hodině ranní. Kromě novinek se můžete těšit na spoustu článků, mj. se podíváme na elektrizující inFamous 2, zavítáme do světa LEGO: Star Wars, podíváme se na bojovníky z nového Mortal Kombat a možná stihneme zrecenzovat SOCOM 4 a novou Operaci Flashpoint od Codemasters. Držte nám palce, další nabitý týden se blíží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama