Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (47.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (47.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (47.týden)

Redakce

Redakce

8

Máme za sebou poslední listopadový týden a chystá se sezóna dárků, zimy a válení na gauči (případně u Vánočního stolu). My se vám u našeho pravidelného souhrnu pokusíme připomenout to nejlepší, co se za týden událo.

Reklama

A neudálo se toho málo. Dnešní týden byl i přesto především záležitostí očekávaných her a preview, chybět však nemohli ani každodenní novinky, soutěže a vylepšení našeho vašeho Zingu. Pojďme na to.

Novinky

Týden na Zingu začal opět tradičním návalem novinek. Dopoledne jste si mohli přečíst, jak se tvůrci BioShock Infinite dušují, že na všech podporovaných platformách bude hra vypadat skvěle. Dozvěděli jsme se také, co přesně stálo za odkladem střílečky Duke Nukem Forever a lagy v počítačové verzi Call of Duty: Black Ops se opět přihlásily o slovo.

Úterý jsme se dozvěděli o razantní ochraně, která bude ochraňovat před piráty nebohého Zaklínače 2. Nebojte, nebude se jednat o žádný otravný software, ale o netradiční způsob. Konzole Xbox 360 oslavila 22. listopadu aktuálního kalendářního roku pět let na trhu, Elder Scrolls V je prý ve vývoji, Microsoft slíbil, že Halo film bude, chystá se přes 50 her pro 3D a mj. vyšlo DLC Mafia 2: Joeho dobrodružství.

Tvůrci nekompromisní akční adventury Brütal Legend přesedlali na logické hříčky a chystají titul nesoucí název Stacking, Activision tvrdí, že online část Call of Duty bude vždy zadarmo, Spike představil další teaser na novou hru, Pigsys Perfect 10 DLC do Enslaved je ke stažení, další zbytečný dodatečný obsah pro NFS: Hot Pursuit, první DLC pro AC: Brotherhood bude zdarma.

Ve čtvrtek dopoledne potvrdil herec Mark Wahlberg účast ve filmu Uncharted, pátého dílu Gran Theft Auto se dočkáme zřejmě ve fiskálním roce 2012, Gran Turismo 6 by mohlo být už pro PlayStation 4, The Witcher 2 pro konzole je proveditelný, Battlefield 3 se představí na výstavě GDC 2011 a Crytek odhalil multiplayerovou střílečku Warface.

Pro mnohé návštěvníky poslední pracovní den v týdnu přinesl zvěsti o novém díle z hororové série Resident Evil, jenž by se mohl představit na blížícím se VGA 2010, v Číně se plnily hráčské sny, pohybové ovládání Kinect a Move se dočkalo konkurence, Activision chystá v prosinci odhalit novou hru, zjistili jsme pro vás podrobnosti, tajemná hra od BioWare se odehrává v Londýně a další velký díl Assassin's Creed v roce 2011.

Ani o víkendu jsme nespali a přinesli vám několik zajímavých zpráv. Tak především byl potvrzen Splinter Cell 6, spekulace a domněnky o místě konání nového Assassin's Creed, Dragon Age 2 představil další postavu, odhadované prodeje Gran Turisma 5 a obyvatelé galaxie ve Star Wars: The Old Republic.

Dále byste si rozhodně neměli nechat ujíst zajímavou soutěž v obchodě Xzone.cz. Pokud si totiž pořídíte některou hru z vybraného seznamu, můžete vyhrát ceny v celkové hodnotě přesahující 700 000 Kč! A nakonec naše blogová soutěž, která stále pokračuje.

Články

Tento týden se nesl v duchu příběhových a veleočekávaných hitů. Pondělí odstartovalo recenzí na pokračování hvězdné ságy The Force Unleashed, úterý nás naopak pozvalo do feudálního Japonska se Shogunem. Total War následovalo duo preview na očekávané pecky – L.A. Noire a Operation Flashpoint: Red River. Pátek se pak pochlubil megarecenzí na pokračování zabijáckého Assassin´s Creed. Nakonec sobotu jsme odlehčili jednou old-schoolovou řežbou s názvem Shank.

Bleskovky

Novinky následují i kratší zprávy z herního průmyslu, které doplňují celkové dění na webu. Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější.

- Vyšel slibovaný PC patch pro NFS: Hot Pursuit, stahujte zde.

- Je tu nová verze aplikace Zing, aktualizace proběhne automaticky.

- První dva obrázky z DLC pro AC: Brotherhood.

- Jan Modrák opouští místo šéfredaktora Score, po 12 letech herní média.

- Závody Test Drive Unlimited 2 vyjdou v USA 8. února 2011.

- PC verze H.A.W.X. 2 vyjde v České republice 2. prosince 2010.

Blogy

Komunita Zingu se i tentokrát činila a v sekci blogy přibylo hned několik zajímavých článků. Pojďme si je společně připomenout:

- Recenze James Bond: Blood Stone od Alternativy Entity

- Tekken - Film roku?... Ne

- 30 Faktů z 30 Her které již neznáte

- Kinect po vietnamsku

- Nejlépe vypadající hry současnosti

- Assassin's Creed: Renesance - Vražedná Itálie

- Několik důvodů proč....

- Metro 2033 - Co na Smíchově nezažijete

- Mafia II aneb Proč si z nás dělají prdel?

- Mass Effect: Vzestup - Galaxie z nového pohledu

- DecadeAwards

- Kde soudruzi z NDR udělali chybu? (Call of Duty: Black Ops)

Videa

Videonášup startujeme další brutalitkou v podání Splatterhouse. Následovalo premiérové představení Red River, zajímavé video z akce Mindjack či nádherný Launch trailer Gran Turisma 5. Nezapomeňte ani na pravděpodobně nejlepší trailer týdne, kterým se může pochlubit Yakuza 4. V traileru se představil i Pigsy a jeho honba za robotickou společnicí, Unreal 3 Engine pak ukázal své krásy. Minout nemůžete ani prezentaci veleočekávaného Zaklínače 2. Na závěr si pak pusťte krásy ostrova Havaj a naleštěných sporťáků, jež se lísají v Test Drive Unlimited 2.

Závěr

Jsme u konce dalšího týdne. Pokud nezapadneme v blížící se sněhové válnici, tak se i v nadcházejícím týdnu můžete těšit na pravidelný přísun informací z herního světa, na nové galerie, videa, trailer, download... No zkrátka vše, co k pořádnému hernímu magazínu patří. Abychom vás trochu navnadili tak pro vás budeme mít recenzi Shaun White Skateboarding, podíváme se na Kinect Adventures a pokud se vyřeší problémy s review verzí nového TRONA, tak dojde i na něj. Příjemnou zábavu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama