Next-gen grafika už je na OnLive realitou
Batman: Arkham City Novinka Next-gen grafika už je na OnLive realitou

Next-gen grafika už je na OnLive realitou

Michal Maliarov

Michal Maliarov

11

Audiovizuální kvalita nové generace je prý v součané době možná, pokud můžeme věřit šéfovi online herní platformy OnLive, Stevovi Perlmanovi.

Reklama

Serveru CVG se podařilo vymámit ze Steva krátký rozhovor včetně prezentace nové úrovně grafiky, jež bude k videní na platformě OnLive. „Jde to mnohem dál, než kam mají šanci dosáhnout současné konzole,“ řekl Perlman. „Není to jen o větším výkonu z hlediska grafických možností, ale také z hlediska připojení, mechanik a jiných důležitých komponentů.“

„Viděli jste, kolik polygonů vytváří lidský obličej,“ dodal Steve při krátké prezentaci, kterou můžete vidět ve videu níže. „Máme možnost streamovat veškerá potřebná data a informace v reálném čase, vše díky technologii Mova."

Možná si říkáte, že už to nevidíte poprvé, a nebudete daleko od pravdy. Stejnou technologii využil luxusní CG trailer na hru Batman: Arkham City (taktéž k videní níže). „Můžete vidět kvalitu obličejů v traileru, vypadá to téměř jako hraný film. Přitom je vše generováno počítačem,“ vysvětluje Perlman.

„Trailer byl ale také menší ukázkou kvality, kterou v brzké době budete moci vidět ve všech videohrách na OnLive. Budeme mazat hranice mezi filmem a hrou.“

Pokud se vše ukáže jako pravda, nejspíše nás v brzké době čeká menší revoluce ve vizuálním podání videoher. Prozatím ale díky prezentaci víme jedno. Kvalita virtuální pornografie si zase o kus šplhla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama