První ukázka z Harvest Moon: Skytree Village
Novinka První ukázka z Harvest Moon: Skytree Village

První ukázka z Harvest Moon: Skytree Village

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Díky letošní E3 se můžeme kouknout na první záběry z nové hry od Natsume.

Reklama

Série Harvest Mooh asi není tím největším trhákem, za kterým byste jeli na letošní E3 do Los Angeles. Nicméně právě díky této výstavě se můžeme podívat na první záběry z nově chystaného dílu Harvest Moon: Skytree Village pro 3DS.

V kdysi prosperující a zelenající se zemi Oasis of the Harvest Goddess žili lidé v harmonii s bujnou zelení. Tomuto místu klidu a míru se říkalo Skytree Village. Jenomže se síla Harvest Godness začala pomalu vytrácet a země se postupně stala vyprahlou pustinou. Na vás teď je, abyste se pokusili oživit sedm Skytrees, uzdravit je a předat tak sílu Harvest Godness. Ta pak obnoví život v této pusté zemi.

Harvest Moon: Skytree Village nabídne okouzlující příběh s příměsí zemědělských činností. Oproti předchozím dílům obsahuje nové funkce a zjednodušené herní mechanismy tak, jak si je žádali fanoušci série. Toto nové dobrodružství je totiž plně pod taktovkou fanouškovské základny a díky jejich zpětné vazbě tak vzniká nejpříjemnější a nejpřístupnější Harvest Moon, jaký kdy mohl vůbec vzniknout. Tvrdí autoři.

Nechme se překvapit a mezitím se podívejte na E3 trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama