Star Wars Outlaws v budoucnu dostane českou lokalizaci
i Zdroj: Ubisoft
SW: Outlaws Novinka Star Wars Outlaws v budoucnu dostane českou lokalizaci

Star Wars Outlaws v budoucnu dostane českou lokalizaci

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

9
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Skupina Lokalizace.net oznámila zahájení překladu.

Reklama

Známá skupina komunitních překladatelů, která vystupuje pod značkou Lokalizace.net, oznámila zahájení nového překladu. Konkrétně začala překládat před několika dny vydanou akční adventuru Star Wars Outlaws od Ubisoftu a studia Massive Entertainment. Práce na české lokalizaci ve formě titulků pro PC verzi jsou však teprve na začátku, takže si na hotovou češtinu budeme muset ještě nějaký čas počkat.

„Ahoj všem fanouškům, chtěli bychom oznámit, že začínáme pracovat na lokalizaci do hry Star Wars Outlaws https://lokalizace.net/cestina-do/star-wars-outlaws . V současné době čekáme na nějaké nástroje pro samotné texty, takže samotný překlad fakticky ještě nezačal. Ale jakmile vyřešíme tuhle maličkost, skočíme na to. Uvidíme kolik to má textu, tudíž nejsme schopni říct, jak je ve skutečnosti hra velká po textové stránce.

Ohledně dalších našich projektů. Máme zde ještě Remnant 2, ten se hodně posunul, ale prostě je to pořád hodně práce. Laika se pomalu, ale jistě blíží ke konci. Stasis: Bone Totem je taková zakletá hra, ale pomalu se také posunujeme na cílovou čáru. Všechny projekty jsou v běhu a rozhodně se vše postupně dokončí. Děkujeme za přízeň a podporu,“ uvádí k nově zahájenému překladu a dalším lokalizacím zástupci skupiny.

Star Wars Outlaws je k dispozici na PC i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Bližší informace o hře můžete načerpat prostřednictvím naší recenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama