Survival titul Solus o prozkoumávání nehostinné planety
The Solus Project Novinka Survival titul Solus o prozkoumávání nehostinné planety

Survival titul Solus o prozkoumávání nehostinné planety

Michal Burian

Michal Burian

5

Využije Unreal Engine 4 a slibuje přežívání a neobydlené planetě s neuvěřitelně drsnými podmínkami.

Reklama

Švédské studio Teotl, které stojí za The Ball a Unmechanical, oznámilo, že chystá sci-fi hru Solus. Tu bude pohánět Unreal Engine 4 a bude se točit kolem přežívání na nehostinné neobydlené planetě s neuvěřitelně drsnými podmínkami, které budou muset hráči překonat. Čeká je drastická změna teplot (od extrémní zimy až po extrémně vysoké teploty), velké přílivy a odlivy, silný vítr, husté mlhy a další desítky proměnných. Ty budou ovlivňovat všechno, ať už na planetě nebo v atmosféře.

Singleplayerový projekt má před sebou ještě dlouhou cestu. Na nehostinnou planetu se dostaneme poté, co lidstvo dvacet let hledalo ve vesmíru novou planetu, kde by mohlo znovu žít. Země je totiž na pokraji zkázy. Něco se ale pokazilo, členové týmu jsou mrtví, vybavení bylo rozprášeno a vy nemáte jak komunikovat s hlavním střediskem na Zemi. Jste tak na planetě sami. Jediným nepřítelem bude planeta sama, respektive její drastické klimatické změny.

"Planeta je váš nepřítel. Bude vás chtít zabít tornády, bouřkami, výbuchy sopky, meteority, extrémními změnami teploty a tak dále. Musíte prozkoumat tajemství tajné planety a obnovit komunikaci," dodává Teotl Studios.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama